Karlos Benda svými výkony uchvátil samotné KSW. Přišla konkrétní nabídka i termín zápasu

Mnoho bojovníků sní o tom, že se jednoho dne podívají do světa, ale nikdy se jim to nepodaří. A pak je tu ještě Karlos Benda, amatér, který tu nabídku skutečně dostal.

Karlos Benda svými výkony uchvátil samotné KSW. Přišla konkrétní nabídka i termín zápasu

Bývalý kulturista a nynější bojovník organizace Clash of the Stars, kde má za sebou tři zápasy (2 vítězné a 1 prohraný), našemu webu před dnešní tiskovou konferencí potvrdil, že je v kontaktu se zástupci evropského MMA lídra KSW. Ti si jej přáli vidět hned na turnaji v Třinci, který se koná 14. října. Tato nabídka k překvapení všech zůstala nevyužita, ale jen protentokrát.

„Původně jsem tomu sám nevěřil, a tak jsem si musel zjistit, jestli si někdo ze mě nedělá srandu, ale ano, nakonec mi vážně přišla nabídka z polské KSW, kde si mě přáli dosadit už do nadcházejícího turnaje,“ uvedl nám Karlos Benda, který má jen o necelé dva týdny později zápas v Clash of the Stars, se kterou má mimochodem jako jeden z mála aktivní smlouvu. Tu nechtěl porušit.

„KSW mi představilo konkrétní podmínky a mělo připraveného i soupeře, kterým měl být Patryk Tolkaczewski. Je to nabídka, která se neodmítá, ale já jsem momentálně vázaný smlouvou ke Clashi a ten mi pro říjen řekl jasné ne. Jelikož to ale vypadá, že by se KSW do Česka mělo vracet i v příštím roce, tak mi promotéři slíbili pomoc při vyjednávání na další turnaj. Takže bych se tam příští rok mohl objevit,“ potvrdil Karlos.

„KSW je druhá nejlepší organizace na světě a pokud jí můžu být součástí, bude to pro mě ohromná čest. I když vím, že šance na výhru pro mě nejsou zrovna vysoké. MMA dělám něco málo přes rok a půl,“ přiznával zcela upřímně.

Karlos Benda je sice amatér, ale zato má za sebou velký zástup fanoušků, kteří ho budou následovat kamkoliv. O to větší to pro ně bude zážitek, pokud by jej měli sledovat přímo pod křídly polské MMA organizace, která má letitou historii a svými zápasy budí zájem nejenom Evropy, ale i celého světa.  

A i když Karlos Benda říjnového turnaje, který se koná v Třinci, nebude součástí, stále si ho naplno užijeme. Objeví se zde totiž Leo Brichta, Filip Macek a Michal Martínek, kterému bude dokonce patřit hlavní zápas večera.

Nejčtenější z tématu