Devět výher v řadě v UFC, ale pořád žádný titul. Kde je chyba? ptá se bojovník, který údajně nahání hrůzu

Má přezdívku „Remember The Name“, ale lidé v UFC si jeho jméno stále příliš nepamatují. A to i navzdory tomu, že tahá devítizápasovou vítěznou sérii.

Devět výher v řadě v UFC, ale pořád žádný titul. Kde je chyba? ptá se bojovník, který údajně nahání hrůzu

Belal Muhammad poslal šéfovi UFC žádost týkající se jeho boje o titul. Současná trojka žebříčku velterové váhy by ráda využila nerozvážné situace v divizi, ve které se šampion Leon Edwards pořád zdráhá čelit vyzývateli Colbymu Covingtonovi, který má však u šéfa organizace jisté výsady. 

Posuneme-li se tak měsíc zpět, připomene si slova Dany Whitea, který řekl, že teď chce vidět všechny borce z popředí žebříčku ještě aspoň jednou bojovat, než se rozhodne, komu dá šanci zabojovat o pás hned po Covingtonovi. Belal Muhammad si svůj zápas odbyl, přemohl Gilberta Burnse na body a vyhoupl se na třetí příčku. A právě z ní nyní volá po boji o pás.

„Prosím, zamyslete se nad tím, kdo tu má větší právo na boj o pás než já?“ táže se, přičemž připomíná své jedinečné odhodlání, které se s nikým jiným údajně nedá srovnat.

„Dano, ty to víš, kdy jsem tě odmítl? Jsem atraktivní zápasník, umím dělat show, nebojím se promovat fighty a ty zásluhy zde mám největší. Navíc všem naháním hrůzu,“ domnívá se.

„Colby Covington ani nebojuje, je zticha, je nezajímavý a cokoliv vypustí z pusy, to jsou jen samé hlouposti. Já jsem ten chlápek, kterého všichni chtějí vidět!“ vzkázal hlavě UFC prostřednictvím TMZ Sports.