Bývalá UFC šampionka představila podmínky ke svému návratu, White předložil protinávrh

Joanna Jedrzejczyk stále aktivně trénuje, ale do klece se jen tak nevrátí. Ne do chvíle, dokud jí Dana White nevyjde vstříc.

Bývalá UFC šampionka představila podmínky ke svému návratu, White předložil protinávrh

Kdo aktivně sleduje bojové sporty, ten už asi také postřehl, že je Joanna je velkou bojovnicí za lepší výplaty všech MMA zápasníků. Proto ani ona sama do oktagonu UFC nevstoupí, dokud si z toho dobře výnosného koláče nebude moct ukrojit větší kousek.

„Vždy jsem pro UFC potila krev a vždy jsem v kleci nechávala naprosté maximum. Nevidím důvod, proč bych si za svou práci nemohla zasloužit přidáno,“ pravila polská zápasnice, která podobné řeči vede poslední dva roky. Ani jednou jí však ještě nebylo vyhověno.

„Dana White ví, kdo mu doručí ty nejkvalitnější zápasy v rámci dámských divizí. A já tu jsem od toho, abych se prala s těmi nejlepšími. Vím, že si mě přeje vidět v duelu s Rose Namajunas, totéž chci i já, teď už mi zbývá jenom zaplatit,“ vytyčila si jasné podmínky.

Dana je ovšem člověk, který se nerad dotýká zaběhnutých věcí. „Věřte mi, když vám říkám, že kdo chce, ten si v UFC přijde na skutečně velký balík peněz. Joanna si určitě na výplatu stěžovat nemůže. Zrovna ona si tu vydělala hodně velký obnos,“ odpovídal.

„Pokud Joanna chce, může se dopracovat až k titulu a vysloužit si nějaké finanční bonusy. Vše bude záležet jen na ní, pak ji možná vyslyšíme. Teď ovšem dlouho nebojovala a nikdo z nás neví, v jaké formě se vrátí. Musí se nám nejprve ukázat,“ představil White bývalé šampionce své jasné podmínky.