Nate Diaz pokořen YouTuberem. Říkal jsem vám to! chlubí se Jake Paul a nabízí odvetu

UFC veterán Nate Diaz nevstoupil do boxerského ringu zrovna šťastnou nohou. V duelu s YouTuberem Jakem Paulem jasně prohrál na body.

Nate Diaz pokořen YouTuberem. Říkal jsem vám to! chlubí se Jake Paul a nabízí odvetu

Papírové předpoklady se opět jednou naplnily a stejně tak i obecně známé pravidlo, že MMA a box jsou dvě naprosto odlišná odvětví. Nate Diaz byl možná dobrý MMA zápasník, když se tolik dlouhých let dokázal udržet v UFC, ale v boxu nestačil na pouhého influencera, který se této postojové disciplíně věnuje pouhých pár let.

„Slíbil jsem výhru a tu jsem také doručil. Bohužel jsem chtěl ještě ukončení před limitem, ale to už se mi nepodařilo. Byl jsem blízko, jen tenhle týpek má zatraceně tvrdou bradu,“ řekl Jake Paul na pozápasové tiskové konferenci, kam se už dostavil jako čestný vítěz.

„Natea jsem si povodil jako psa. Dělal přesně to, co jsem chtěl. V prvním a pátém kole jsem ho málem ukončil. Fakt jsem se cítil celou dobu na koni, a tak se nedá říct, že bych vyhrál nějak nezaslouženě. Koneckonců bodoví rozhodčí to viděli podobně jasně pro mě,“ chválil své dovednosti.

Odveta v MMA

Protože se oba bijci setkali v prostředí, které je bližší Jakeu Paulovi, nastává nyní chvíle, aby tutéž službu nabídl svému protivníkovi.

„Když Nate přešel za mnou do ringu, půjdu já za ním do klece. To je má nabídka. Mám smlouvu s PFL, on je teď bez smlouvy, tak pro něho něco vymyslíme. Rozjedeme to znova a on dostane šanci odčinit tu demolici,“ navrhl svému kalifornskému protějšku.

Mladší z bratrů Diazů se k této pobídce zatím nevyjádřil, ale úplně ze stolu ji také nesmetl. Nepochybně opět rozhodne řeč peněz. Pokud si s nabízenou částkou bude rozumět, pak by tu odvetu klidně přijmout mohl. Nezapomínejme na to, že ačkoli je Nate tím poraženým, tak stále je to větší hvězda a veškeré trumfy, co se týká pokračování tohoto příběhu, drží pevně ve svých rukou.