Krev se nezapře. Umar Nurmagomedov je stejně dominantní jako Khabib, dokonce i soupeři se mu vyhýbají

Když Khabib odcházel do důchodu, tak fanoušky uklidnil, že příjemní Nurmagomedov z té nejvrcholnější MMA scény jen tak nezmizí. A měl pravdu.

Krev se nezapře. Umar Nurmagomedov je stejně dominantní jako Khabib, dokonce i soupeři se mu vyhýbají

Aniž bychom se nějak balamutili, můžeme si na rovinu říct, že se na špičku bantamové váhy UFC tlačí další velké jméno, které už teď má problém najít vhodného soupeře. 

Umar Nurmagomedov je další z bojovníků, kteří si prošli náročnou školou dagestánského grapplingu, který je také jeho největší zbraní. Po přechodu na MMA díky tomu nasbíral 16 výher a nyní čeká na nějakou větší zkoušku. 

Co jsme se ovšem teď dozvěděli, je to, že se Umara dokonce protivníci i bojí. Nadějný sedmadvacetiletý bijec po turnaji UFC Fight Night 217 jen marně shání nového oponenta, který by měl koule do zápasu s ním vstoupit. 

„Teď jsme mluvili se Seanem Shelbym a on nám přiznal, že si spousta zápasníků musela změnit jak email, tak i telefonní číslo, protože se báli vůbec zaslechnout mé jméno,“ napsal Nurmagomeodv na svých sociálních sítích. 

„Takový Petr Yan, který momentálně nemá domluvený žádný fight, byl dokonce natolik zaneprázdněn, že musel jít do salonu krásy změnit barvu vlasů… Už se blížím! Můj čas nadejde!“ zahlásil nadějný dagestánský bijec. 

Právě Umar je tím bojovníkem, kterému je předurčena velká budoucnost. Doposud svůj potenciál do puntíku naplňuje, ovšem je zřejmé, že ty pravé zkoušky ho ještě čekají. Až vstoupí do nejlepší pětky žebříčku bantamové váhy, poznáme, jak si zvládne poradit se současnou elitou.