Vémolovi pomalu odbila dvanáctá, teď už se těžko vrátí na vrchol, předpovídá Kincl

Karlos Vémola se dokázal po prohře s Patrikem Kinclem vrátit na vítěznou vlnu, ale vzhledem k tomu, jak snadného proti sobě měl soupeře, se od něj čekalo daleko více.

Vémolovi pomalu odbila dvanáctá, teď už se těžko vrátí na vrchol, předpovídá Kincl

Terminátor si z pražské Štvanice odnesl vydřenou výhru na body, při které se potrápil s argentinským soupeřem Lucasem Alsinou, jehož sice dostal na zem, ale nebyla to ta klasická „válenice“, na kterou jsme u Vémoly za ta léta zvyklí.

Jak si správně povšiml současný šampion střední váhy Oktagonu Patrik Kincl, Karlosovi začínají docházet nejen síly, ale také energie. To vše jsou následky nezadržitelného procesu stárnutí.

„Nejvíce mě překvapilo, jaké Karel rozdával dětské rány. Přišlo mi, že mu došla šťáva. Jeho zápas jsem sledoval z první řady a překvapilo mě, že vůbec neměl energii rozjet nějakou demolici,“ uváděl Kincl.

Hlavním paradoxem možná bylo, když se ryzímu postojáři, jako je Alsina, povedl strh a hodil prvotřídního wrestlera Vémolu na zem.

„Karel není zvyklý se prát a zápasit na zádech, ale nejvíce mě překvapilo, že neměl energii, aby odpověděl,“ konstatoval Kincl v pořadu MMA Letem Světem u Ondřeje Novotného.

Karlos si nakonec připsal na konto výhru na body, ale opět tím vyvolal mnohé otázky. Jedna z nich zní: Vážně dokáže ve své příští bitvě porazit Pavola Langera?

„Jestli Karel nastoupí ve formě, jakou měl na Štvanici, tak mu do boje na pět kol příliš šancí nedávám,“ pověděl Patrik Kincl, který si dovolil i drobnou predikci. „Můj tip je takový, že bych své peníze dal na Langera,“ očekává výhru Slováka.