Rozvášněný McGregor mění plány. Chandler je nula, já chci pás BMF! hlásí. Soupeř souhlasí

Co Justin Gaethje minulý víkend ovládl duel s Dustinem Poirierem a získal do své moci pás BMF, upoutal tím na sebe pozornost slavného irského bojovníka.

Rozvášněný McGregor mění plány. Chandler je nula, já chci pás BMF! hlásí. Soupeř souhlasí

Tak se nám ta situace opět trochu zamotala. Jelikož Dana White opět uvedl do hry symbolický titul BMF, který je určený „Největšímu grázlovi ve hře“, vzbudil tím pozornost mnohých fighterů, včetně slavného Notoriouse, který se díky tomu rozhodl zrušit své dříve domluvené plány, jež zahrnovaly duel s Michaelem Chandlerem. Nyní chce Justina Gaethjeho, aby mu odňal jeho pás.

„Všichni vědí, že pravý BMF není žádný Justin, jsem to jedině já. To já tuto hru nakopl, já ji vybudoval a já taky rozhodnu, kdy skončí!“ napsal emocemi zaplavený irský bojovník na svých sociálních sítích.

„Kašlu tedy na Chandlera. Justin Gaethje má můj pás a já mu nedovolím, aby ho nosil nebo s ním utíkal. Dano White, zařiď to, chci Justina za soupeře a až ho sundám, tak chci trilogii s Natem Diazem!“ určil si McGregor.

Nevíme, zdali toto celé není součást nějaké další Conorovy hry, ale na druhou stranu se ví, že tu trilogii s Natem Diazem má slíbenou. A jak uvedl sám Nate, tak hned po tom, co si dá boxerský zápas s Jakem Paulem, tak se vrátí zpátky do UFC.

Justin Gaethje je nyní BMF šampionem, který má prakticky volnou ruku k tomu, aby se rozhodl, co bude dělat dále. Jedna cesta vede k titulu lehké váhy, jenž má aktuálně v držení Islam Makhachev, druhá cesta k potenciálnímu „money fightu“ s Conorem McGregorem. Jak si vybere?

„Jelikož má Islam Makhachev právě domluvený zápas, tak beru McGregora. Pokud to myslí vážně a chce mě opravdu vyzvat, tak ať se proti mně postaví,“ napsal Gaethje na svém Twitteru.

Už by to mohlo vypadat, že se nám něco rýsuje, ale i kdyby to byla pravda, musíme se ještě řídit pokyny antidopingové asociace USADA, která McGregorovi zatím neudělila povolení k návratu do klece. A to povolení mu nedá tak dlouho, dokud si on v jejím testovacím rybníčku nepobude celých šest měsíců.