Khabib se odhodlal k odvážné predikci. Odveta mezi Makhachevem a Oliveirou bude mít jednoznačný průběh, věří

Khabib Nurmagomedov se odhodlal k predikci blížící se odvety mezi jeho mistrovským svěřencem Islamem Makhachevem a titulovým vyzývatelem Charlesem Oliveirou. 

Khabib se odhodlal k odvážné predikci. Odveta mezi Makhachevem a Oliveirou bude mít jednoznačný průběh, věří

Souboj mezi Oliveirou a Makhachevem byl již oficiálně posvěcen samotnou organizací, která si jej naplánovala na říjen letošního roku v Abú Dhabí. Nejedná se však o první zápas, nýbrž o odvetu, do které ruský bojovník vstupuje s lepší bilancí i vyšším sebevědomím. Přesně před rokem totiž Oliveiru udolal na submisi. Bude i reparát podobný? 

„Každý den si píšu s Danou Whitem. Ten musí vědět, že tu momentálně není nikdo lepší, než je Islam. V této hře jsou určité úrovně, kterých ostatní bojovníci nedosahují,“ pronesl Khabib ve svém posledním rozhovoru pro ESPN, kde se výrazně zastával svého svěřence.

„Všude slyšíte chválu na to, jak má Oliveira nejlepší jiu jitsu, ale povím vám, že na ruské sambo něco jako jiu jitsu neplatí. Až na to přijde, Islam si Charlese znovu osedlá jako koně, zničí ho, donutí ho se vzdát a nakonec se vrátí domů i s mistrovským opaskem,“ věstí.

Plameny blížící se války tedy začínají plápolat a my jen čekáme na to, jakou odměnu Islamovi případná výhra přinese. On sám by prý rád zabojoval o druhý mistrovský titul. Ten, který má v držení velterový šampion Leon Edwards.

„Islamovi je souzeno, aby se stal šampionem dvou hmotnostních kategorií. Ještě jedna úspěšná obhajoba v lehké váze a jdeme do veltru,“ prozradil Makhachevův manažer Ali Abdelaziz rovněž pro server ESPN.