Konec se blíží! Po sobotní noci už Nate Diaz do ringu nikdy nevstoupí, slíbil Jake Paul

Jeden z divácky nejočekávanějších boxerských zápasů tohoto roku je tady. Jake Paul se střetne s Natem Diazem, kterého chce ukončit před limitem.

Konec se blíží! Po sobotní noci už Nate Diaz do ringu nikdy nevstoupí, slíbil Jake Paul

Ukončit Natea před limitem je pomalu nadlidský úkol. Už mnoho bojovníků se o to pokoušelo, a i když ho kolikrát dobře trefili, dát KO takovému člověku je prakticky nemožné. Jake Paul ovšem věří, že bude světlou výjimkou, protože své zkušenosti přirovnává k boxerské špičce, která nemá daleko od šampionské kvality.

„Vždy jsem říkal, že jsem od přírody talent, což plánuji také dokázat. Ještě několik měsíců tréninku a budu se moc měřit se samotnými šampiony, což je rozhodně můj cíl – vyhrát světový titul a umlčet tím všechny kritiky jednou provždy,“ prohlásil Jake během předzápasové tiskové konference.

Teď má však jiné cíle. „Všechny mé myšlenky se soustředí na Natea Diaze, který mě silně štve tím, na jakého si hraje hrdinu. Je to člověk, kterého řídí ego a potřebuje pořádně dostat. A také že dostane. Již tuto sobotu v noci to bude naposledy, co vstoupí do ringu či klece. Jakmile mu ustřelím hlavu, tak už do boje nikdy nevstoupí,“ plánuje.

„Neuznávám Diaze za to, jak se chová. Rozpoutává tu společnost, šíří nenávist a šikanuje lidi. Takto se profesionálové nechovají a mně je díky tomu ctí, že můžu být tím, kdo ho pošle do důchodu. A ještě mu pořádně nabiju od cesty,“ slíbil šestadvacetiletý influencer.

Jelikož se tento zápas koná v ringu s boxerskými pravidly, je Jake Paul i navzdory ohromným Diazovým zkušenostem ze světa MMA papírovým favoritem. Mnoho bojovníků očekává, že si to Jake pohlídá a zvítězí minimálně na body. On se však s takovou výhrou nesmíří.

„Tohle musí být KO. Půjdu si za ním, abych Natea nadobro vyprovodil z tohoto sportu. Po sobotní noci ho už veškeré machrování přejde,“ věřil Jake, který těmito slovy promoval svůj zápas, aby přilákal pozornost lidí. Nepochybujeme o tom, že si po boji se soupeřem nevyjádří vzájemnou úctu a respekt.