Strach a hnus v Las Vegas! Wilder není hrdina, ale jen zbabělec! zlobí se mexický soupeř

Deontay Wilder se právě vydal na výlet do Las Vegas a na nějaký boxerský zápas vůbec nemyslí. To ale silně štve jeho potenciálního protivníka.

Strach a hnus v Las Vegas! Wilder není hrdina, ale jen zbabělec! zlobí se mexický soupeř

Andy Ruiz Jr. jen marně vyčkává na jmenování soupeře, který by jeho kariéře dopomohl v dalším rozvoji. Nejprve mu ztroskotala jednání s Tysonem Furym, kde se nedohodl na výši finanční odměny, a teď mu kolabuje i zápas s Deontayem Wilderem. Zde jsou ty důvody ale očividně jiné.

„Problém je, že se mě Wilder bojí,“ myslí si hladový Mexičan, který v roce 2019 vládl světovému boxu. „Měli jsme na stole nějakou nabídku, lidé si nás přáli vidět proti sobě, ale Deontay měl jiné plány. Takové, které se neslučují s nakládačkou, kterou bych mu uštědřil,“ nepochybuje o svých výkonech.

„Už delší dobu si všímám toho, že Wilderovi nesvědčí, pokud mu někdo útočí na tělo a bojuje s ním v těsné blízkosti. Něco takového bych já nonstop dělal a on si je toho vědom, proto si raději jel užívat do Las Vegas, než aby mi odpověděl. Zápas s ním bych bral, ale pochybuju, že se mi ještě ozve,“ uvedl Ruiz v rozhovoru pro boxingscene.com.

Mexický Destroyer těmito řečmi cíleně provokuje a doufá, že tím donutí Bronzového Bombardéra vstát ze sedačky a něco dělat. Zdali se mu to ale povede, to je v této chvíli obtížné říct.

Deontay Wilder má totiž podepsanou smlouvu na zápas s Anthonym Joshuou, která nabude platnosti v momentě, kdy Joshua porazí Dilliana Whytea. Tento souboj je prakticky za rohem, pak budeme mít definitivně jasno. Wilder se tedy nemusí nutně hnát do nějakého jiného souboje, když tady má přichystanou velice dobře finančně ohodnocenou britskou hostinu.

Promotér Eddie Hearn se nechal slyšet, že půjde-li vše dobře, tak duel mezi Wilderem a Joshou naplánuje na konec současného roku, přinejhorším však na začátek toho příštího. Je tedy celkem pravděpodobné, že si Bronzový Bombardér do té doby posedí mimo hru.