Ticho! Vždy jsi byl jen průměrný zápasník, obořil se do McGregora bývalý UFC šampion

Protože si Conor McGregor v poslední době opět vystrkuje růžky, musel jej mírnit sám bývalý šampion Tyron Woodley.

Ticho! Vždy jsi byl jen průměrný zápasník, obořil se do McGregora bývalý UFC šampion

Jen málokdo si dovolí naslouchat věcem, které nechce slyšet. Takový Tyron Woodley se s tím ale vůbec nepáral a lidem se snažil otevřít oči. Conor McGregor dle jeho slov nikdy neoplýval žádnou „top kvalitou“, pouze uměl dobře pracovat s myslí, což z něj naoko dělalo elitního fightera.

„Podle mě Conor nikdy nebyl žádný top fighter, vedle něj bych dokázal vyjmenovat spoustu zápasníků, které považuji za mnohem lepší,“ řekl emocemi nabitý Woodley během živého vysílání v Submission Radiu.

„Tím nechci říct, že je Conor špatný, to vůbec ne, je to dobrý bojovník, ale co ho nejvíce proslavilo a díky čemu získával nad svými soupeři výhodu, to bylo vymývání mozků. Uměl se vám dostat do hlavy, prohlédl skrze vaši duši, dostal se vám pod kůži a vytáhl vás z vaší komfortní zóny. To bylo jeho pravé umění,“ poukazoval.

Shodou okolností se vyplatí připomenout, že na něco podobného upozorňoval i Ivan Buchinger, který jako jediný fighter z československé scény měl tu čest hvězdnému Notoriousovi čelit. Dle jeho výpovědi se mu Conor dostal do hlavy, takže ho porazil mentálně ještě před zápasem.

 „Pochybuju, že by se někdy dokázal dostat do hlavy mně,“ vrátil se ke slovu Woodley, který sám o souboj s McGregorem kdysi stál. „Někteří lidé jsou prostě odolní. Takový Eddie Alvarez ale vůbec nebyl,“ dodal, přičemž poukázal na jeden z Conorových nejvíce dominantních výkonů kariéry, který svým tvrzením právě pořádně znevážil.

A shodou okolností se vyplatí ještě připomenout, že o něčem podobném mluvil i Dustin Poirier během svého prvního střetu s hvězdným Irem v roce 2014. Diamond tehdy prozradil, že ho Conor natolik emočně vytočil, za což mu chtěl utrhnout hlavu. A protože se v něm probudily tyto emoce, tak se přestal držet svého herního plánu, čehož nakonec velmi hodně litoval. Pak to ale odčinil dvěma po sobě jdoucími výhrami.