Po zbytek roku mimo hru, ale pak titul šampiona. Nadějný Bo Nickal má jasný plán

Bo Nickal má v UFC sice jenom dvě výhry v řadě, zato ale oplývá velkým potenciálem. Takový, který v příštím roce hodlá naplnit.

Po zbytek roku mimo hru, ale pak titul šampiona. Nadějný Bo Nickal má jasný plán

Nový UFC objev si skutečně hodně věří. Nějací Makhachevové, Chimaevové apod. by pro něho údajně byli jen pouhou kořistí. Žádné z těchto jmen údajně nedisponuje tak pokročilým wrestlingem, jako má on.

Bo Nickal po svém nástupu ihned pochopil, jak tato hra funguje. Ačkoli pod taktovkou UFC nemá ještě ani jeden zápas proti nějakému elitnímu soupeři, mnoho lidí jej dnes už zná. To vše kvůli tomu, jak si vyskakuje a jak vyzývá největší hvězdy na soupisce.

Ve svém nedávném interview se navážel do Khamzata Chimaeva, který je považován za dominantní postavu zejména díky svému wrestlingu. Protože je ale i Nickalův styl založen na téže stylu, může Khamzatovi konkurovat. A nejen jemu.

„Tohle je vzkaz pro všechny, co si o sobě myslí, že jsou dobří zemaři… Všichni jste na zemi dobří, ale to platí jen do doby, než potkáte mě. Vy všichni dagestánští wrestleři, opravdu věříte tomu, že svému řemeslu dokonale rozumíte? Já si jsem stoprocentně jistý, že ne!“ vypálil americký borec.

„Tímto vás nechci nějak znevažovat, protože si zaslouží respekt každý, kdo byť jen jednou nohou vstoupí do klece. Pouze upozorňuji na to, že je v UFC nový kůň, který vás ve wrestlingu hravě předčí. Nikdo není lepší než já!“ pronesl v interview pro ESPN velice odhodlaně.

Následně Bo Nickal ještě dodal, že si bere do konce současného roku kvůli osobním důvodům volno. Pro nadcházející ročník má však velké plány, které kromě Chimaeva a jemu podobným zahrnují také mistrovský opasek střední váhy. Ten má momentálně v držení Israel Adesanya, ale to je ryzí postojář. S elitním zemařem by mohl mít jistojistě velké potíže.