BMF opasek má nového majitele a McGregorovi se to nelíbí: Ukončím ho jednou ranou!

Hlavní zápas turnaje UFC 291 se točil okolo Justina Gaethjeho s Dustinem Poirierem, ale přesto si následně chtěl Conor McGregor ukradnout celou show jenom pro sebe.

BMF opasek má nového majitele a McGregorovi se to nelíbí: Ukončím ho jednou ranou!

Protože McGregor není veden v antidopingovém systému USADA, nemůže být oprávněn k boji v kleci. Jediné boje, které tedy svádí, jsou ty na internetu. A nutno dodat, že mu jdou stále skvěle.

Když Justin Gaethje nyní sobotu v noci jedním velice povedeným highkickem ukončil Dustina Poiriera, čímž se stal šampionem BMF (pás věnovaný největšímu grázlovi ve hře), tak se okamžitě ozval McGregor, které na rozdíl od publika ničím nadšen nebyl.

„Tohle že byl dobrý výkon? Tohle je podle mě odpad. Justin nikdy nebyl a nikdy ani nebude legitimní BMF. Jediný pravý držitel toho pásu jsem já!“ rozvášnil se Conor na svých sociálních sítích.

„UFC, dejte mi toho hňupa. Vypnu ho jednou ranou! Ten člověk vůbec nemá žádné právo nosit ten pás. Jediný skutečný šampion BMF jsem já!“ trval na svém irský Notorious, jehož řeči jako už tradičně obletěly celý internet, a tudíž je ani sám Justin nemohl ignorovat.

„Tohle je teda opravdu zajímavé. Jak mě může vyzývat někdo, kdo zápas se mnou už šestkrát odmítnul?“ ptal se Gaethje. „Nechápu, o co mu jde. Většinou člověk musí prohrát, aby si vás všimnul… Ale bohužel, nemám zájem o zápas s někým, kdo je na steroidech. Tohle není můj styl. Nikdy jsem nic takového nebral a nikdy brát nebudu,“ vyběhl s McGregorovou výzvou.

Justin Gaethje tak cíleně připomněl jednu zásadní věc. Jelikož se Conor stále nezapojil do povinného testování antidopingové organizace USADA, tak se o něm začalo říkat, že je na steroidech. Toto tvrzení zatím nikdo nepotvrdil, ale také nevyvrátil. Všichni se jen zajímají, kde je ten problém, že se Conor stále nenechal otestovat, když tak moc touží po svém návratu.