Teď Nate Diaz, pak Tyson Fury! Jake Paul o sobě vůbec nepochybuje. KO prý dostanou oba

Nate Diaz ani Tyson Fury nejsou lidé, kteří by si s prohry na KO nějak tykali. To ovšem YouTuber Jake Paul hodlá napravit.

Teď Nate Diaz, pak Tyson Fury! Jake Paul o sobě vůbec nepochybuje. KO prý dostanou oba

Pomalu se nám blíží 5. srpen, což bude chvíle, kdy americký influencer Jake Paul vstoupí znovu do ringu. V ten den se střetne s UFC veteránem Natem Diazem, kterému slibuje ta největší muka. Pokud vyhraje, čemuž pevně věří, tak se opět naveze do Furyho. Nikoliv však Tommyho, nýbrž samotného velikána Tysona.

Vše odstartovalo na první pohled jedno nevinné video na sociálních sítích, ve kterém si Jake dělal srandu z Tysonovy tloušťky. Následně v rozhovoru pro Daily Mail přiznal, že i když mu šlo o to vzbudit zájem, tak si skutečně myslí, že se jej celá Furyho rodina bojí.

„Samozřejmě, že to je z mé strany trochu hra, ale také mluvím trochu vážně. Jak jsem zmínil už v tom videu, tak od doby, co jsem začal s boxem, se mi Furyho rodina nějak záhadně vyhýbá. Začalo to Tommym, teď to pokračuje Tysonem,“ vyjasňoval mladý a troufalý YouTuber. 

Že jej nyní čeká zápas s Natem Diazem, to mu nevadí. Vesměs se už považuje za jasného vítěze, který udatnému UFC veteránovi setne hlavu.

„Nepodceňuji žádného soupeře, ale vím, že Natea přejedu. Je potřeba si připravit půdu pro další zápas a mě vážně zajímá, zdali je Fury takový srab, jaký se jeví. Bojí se mě? Bojí se, že by prohrál s ‚amatérem‘, jak celá jeho rodina ráda říká?“ vyptával se.

Jak se dá ovšem více než dvoumetrový pořízek porazit? „Přistoupil bych k tomu jako Mike Tyson,“ říká Jake Paul. „Rychlé pohyby, rychlé zkracování vzdálenosti a rány do slabin. Prásk, břicho, prásk brada. Neustále bych měnil údery, takže by nevěděl, odkud přijdou a kam dopadnou,“ popsal taktiku, která by údajně měla slavit úspěch.

Kdo dobře zná Paula, tomu jistě dojde, že se snaží promovat svůj nadcházející zápas, tak podobnými řečmi budí pozornost. Na druhou stranu je to vážně blázen, že by s Tysonem do té bitvy vážně šel. Jen by si musel vyjednat nějaká pravidla, aby se dorovnala ta kvalitativní propast.