Dánský Žralok dojedl, bantamová váha Oktagonu má nového šampiona! Bryczek hodoval na Pirátovi

První den tzv. Oktagon speciálu z pražské Štvanice uzavřel několik velkých příběhů. S organizací se po prohře s největší pravděpodobností loučí Vašek Mikulášek a klidné svědomí jistě nemá ani Samuel Krištofič.

Dánský Žralok dojedl, bantamová váha Oktagonu má nového šampiona! Bryczek hodoval na Pirátovi

Aura dánského Žraloka Jonase Magarda v rámci Oktagonu byla poprvé prolomena. Postaral se o to rozjetý Brazilec Felipe Lima, který ovládl pětikolovou, takticky pojatou bitvu. Udělal tak velký krok ve své kariéře směrem vzhůru.

Zápas o to, kdo se stane příštím vyzývatelem střední váhy, vyhrál knockoutový umělec Robert Bryczek. Ten svoji pověstnou KO sílu vytáhl dokonce i na Piráta Samuela Krištofiče, který až do nynějška nevěděl, jaké to je prohrát před limitem. Teď to poznal, a navíc se tak stalo ještě v prvním kole.

Napínavou bitvu plnou vzájemných výměn nabídla dvojice Vladimír Lengál vs. Michael Diego-Scheck. Když už se zdálo, že z ohně úderů, který dostával i fanoušky do varu, vyjde jako německý bijec lépe, tak v sobě Lengál našel poslední zbytky sil a výsledek zápasu zvrátil ještě ve svůj prospěch.

Neštěstí potkalo bohumínského gangstera Václava Babu Jagu Mikuláška, který sotva chytil nějakou formu a už o ni opět přišel. Mohl za to Ole Magnor, který podle všeho v úvodu boje trefil dobře soupeřovu bradu, načež přetáhl souboj na zem, kde Václava uškrtil. Ten byl z této prohry natolik zdrcen, že následně odhodil rukavice do středu klece a naznačil, že končí kariéru.

Z českých bojovníků neuspěl bohužel ani Jan Malach, přezdívaný též jako „Král severu“. Toho čekal dobře vypromovaný zápas se Shenem Rockem, který ovšem pro libereckého bojovníka skončil prohrou na škrcení.

Oktagon speciál bude mít i své druhé pokračování, které se uskuteční již dnes, tedy v sobotu. Na scénu půjde Karlos Vémola, který se představí proti argentinské Kobře Lucasovi Alsinovi. O hlavní náplň večera se postarají Mate Sanikidze a Losene Keita.