Je mi jedno, jestli vyhraju nebo prohraju, říká Vémola před Štvanicí. Už jenom dočerpává benzin z nádrže

Karlos Vémola má před sebou poslední tři profesionální zápasy, ke kterým se zavázal, a nějaký tlak na výhru už necítí.

Je mi jedno, jestli vyhraju nebo prohraju, říká Vémola před Štvanicí. Už jenom dočerpává benzin z nádrže

Samozřejmě, že nebude chtít prohrát, přeci jen prohry nebaví nikoho, ale ten hlad po výhře už údajně není takový. Karlos Vémola s Oktagonem předběžně podepsal smlouvu na tři zápasy, které naplní a pověsí rukavice na hřebík.

„Čekají mě tři zápasy, v nichž rozhodně taktizovat nebudu. Teď už je úplně jedno, jestli bude výhra, prohra,“ prozradil Vémola v reportáži pro CNN Prima News. „Potřebuju fanouškům teď doručit to nejlepší, co ve mně je, takže žádné taktizování nepřipadá v úvahu. Všechny zápasy pro mě budou mít jasný cíl, první kolo TKO. Moje nejoblíbenější ukončení,“ přiblížil.

Ještě se nestalo, aby byl Terminátor o svém konci profesionální kariéry takhle přesvědčený, teď už ale i on chápe, že nemá cenu nic natahovat. Po prohře s Patrikem Kinclem pochopil, že na střední váhu už nemá síly, no a v té polotěžké váze zase necítí nutnost si něco dokazovat. Tedy kromě odvety s Attilou Véghem.

„Pokud porazím Attilu Végha, tak tu pro mě už opravdu nic nezbude. Možná už jedině ten zápas na fotbalovém stadionu,“ zamyslel se Vémola, který nacházel východisko, jak svou poslední sérii prodloužit ze tří zápasů na čtyři. Ale to by mu musel jít osud na ruku, aby své nadcházející tři souboje vyhrál.

A kdyby to nevyšlo, možná se zase až tak moc nestane. Karlos Vémola totiž ví, že o něho jeví zájem zábavní organizace Clash of the Stars, která je připravena mu do klece předhodit klan Kotlárů. Karlos si za každého řekl milion, což je sice obrovská částka, ale Clash by s ní neměl problém. Zejména, když všichni vědí, že se jim ty peníze vrátí. Každý se totiž podívá na Terminátora i mimo Oktagon.