Spolupráce z říše snů! Mike Tyson hlásí návrat, bude pomáhat UFC šampionovi zdolat Furyho

Co byl oznámen boxerský zápas Francis Ngannou – Tyson Fury, ozval se první jmenovaný slavnému Mikeu Tysonovi, zdali by jej mohl trénovat. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat.

Spolupráce z říše snů! Mike Tyson hlásí návrat, bude pomáhat UFC šampionovi zdolat Furyho

Mike Tyson je živoucí legendou, která ukončila mnoho soupeřů v prvním kole. Navíc se pyšní statusem nejmladšího šampiona těžké váhy boxu, což jí asi jen tak už někdo nevezme.

Na stará kolena se Mike vrátil zpátky k boxu k exhibičnímu zápasu s Royem Jonesem. Duel nebyl oficiálně bodovaný, a proto skončil remízou. Po tomto souboji se zapřísáhl, že do ringu už znova nevkročí, ale už nevyloučil, že by nemohl trénovat. Buďto sám sebe, nebo někoho sobě blízkého.

Aniž by to spousta lidí postřehla. Mike Tyson před lety uzavřel s Francisem Ngannou přátelské pouto. To bylo ještě v době, než se Francis v UFC stal šampionem. Mike tehdy dával svému kamerunskému příteli cenné rady, kterých by mohl v MMA kleci využít. A jak se Predátor nyní dožaduje, rád by nové rady, které by mohl využít také v ringu. Půjde to?

„Já si myslím, že ano. Pokud si to Francis přeje, tak se na něho můžu podívat a vymyslíme nějakou taktiku,“ uveřejnil Mike Tyson v interview pro ESNews.

„Tyson Fury je také můj přítel, ale myslím si, že se nic nestane, pokud pomůžu druhému. Ten rozdíl ve zkušenostech v rámci boxu je obrovský, a pokud má jít o nějaký trochu kompetentní figth, zaslouží si Francis nějaké rady, ze kterých by mohl těžit,“ míní.

„Uvidíme, co vymyslíme. V těžké váze je možné všechno. Stačí jedna dobrá rána a celá vaše příprava i taktika jde do háje. Soupeři Deontaye Wildera by mohli vyprávět,“ poukázal Mike Tyson na jednu zásadní věc, která bývá mnohými přehlížena. Ačkoli většina lidí pevně věří tomu, že je Fury natolik zkušený boxer, aby si ten jeden možný úder pohlídal.