Doufám, že nabídka z Clash of the Stars příjde, přeje si Vémola. Má ale vysoké finanční nároky

Karlos Vémola má před sebou poslední tři MMA zápasy a pak pověsí svou profesionální kariéru na hřebík. O definitivní konec se ale jednat nemusí.

Doufám, že nabídka z Clash of the Stars příjde, přeje si Vémola. Má ale vysoké finanční nároky

Terminátor je největší postavou na domácí scéně, a i když už na té profesionální úrovni nebude působit, lidé budou sledovat i jeho exhibice, ať už se do nějakých pustí.

Překvapivě se nám zde rozrostla záliba v bizarních zápasech, které zprostředkovává organizace Clash of the Stars. Právě ta k sobě lanaří čím dál větší zápasníky a protože ji sledují statisíce lidí, může si dovolit zaplatit i tak velké jméno, jaké náleží Vémolovi. Pravá nabídka zatím nepřišla, ale už brzy by se to mohlo změnit.

„Žádnou oficiální nabídku od nich zatím nemám. Doufám, že s nějakou přijdou," usmíval se Vémola v rozhovoru pro sport.cz, kde rovnou prozradil, že i když tyto zápasy nejsou jeho preferovanou volbou, tak by si to za ten plat nenechal ujít.

„Zas na druhou stranu si myslím, že by to každý zápasník vzal. Dělal jsem si srandu, že bych bral do klece osm Kotlárů a za každého bych dostal milion,“ pověděl.

„A kdyby mi někdo těch osm milionů dal, tak by se mi těžko říkalo ne. Neznám zápasníka Oktagonu, který by v rámci sranda zápasu dostal osm milionů a nešel by do toho. A pokud jo, tak podle mě kecá," přiznal zcela upřímně.

Doposud se tedy můžeme soustředit na poslední Terminátorův profesionální kariérní půlrok, ve kterém podstoupí tři zápasy. Lucas Alsina, Pavol Langer a Attila Végh jsou jména soupeřů, které má domluvené.

A jak už sám Karlos řekl, ať už ty zápasy dopadnou jakkoliv, pak by měl pověsit rukavice na hřebík. Ledaže by mu promotér Ondřej Novotný zamluvil ještě účast na fotbalovém stadionu pražské Slavie, pak by si tuto sérii prodloužil na čtyři zápasy.

Nejčtenější z tématu