Bellator v rozkladu a šampion touží po změně. Procházka? Pořád ho pozorně sleduji, říká

Bellator přichází o své hvězdy a šampion polotěžké váhy Vadim Nemkov už cosi naznačuje, že by se opět mohl vydat za Procházkou.

Bellator v rozkladu a šampion touží po změně. Procházka? Pořád ho pozorně sleduji, říká

Ruský bijec se v Bellatoru jeví jako nikým neohrožená síla, na které si vylámaly zuby již mnozí velcí borci, včetně veteránů z UFC. Teď se však zdá, že je Bellator v rozkladu. Mnoho zápasníků se rázem objevilo na trhu nezaměstnaných a proslýchá se, že by Vadim mohl být jedním z nich.

Co teď bude dál? Buďto americkou organizaci někdo koupí, anebo prostě její atleti odejdou. Druhá možnost se v této chvíli jeví jako reálnější, což mimo jiné potvrzují Nemkova slova. Podle nich už začíná koketovat s přestupem do UFC.

„Vždy jsem toužil po tom, že ukážu, co ve mně je. Jedna mise skončila a nabízí se druhá. Zatím nemohu nic říct, jen prozradím, že bych rád napravil staré resty,“ uvedl Nemkov, který nebyl příliš specifický, ale tím restem mohl myslet svoji osm let starou porážku s Jiřím Procházkou. Mimo ni je téměř bezchybný.

„Pozorně sleduju naprosto vše, co se děje v mé divizi. Snažím se mít obecný přehled a momentálně vím, co se děje v UFC, ONE FC i jinde. Chci se zařadit mezi absolutní špičku bojovníků z mé váhové kategorie, a tak s předstihem mapuji možnosti i své potenciální soupeře,“ prozradil ruský bijec serveru ESPN.

Z Bellatoru už odešel Michael Venom Page, jehož novým domovem by se mělo stát právě UFC. Tento MMA velikán jej dokonce již eviduje na svých stránkách, ačkoliv přestup zatím oficiálně nepotvrdil.

Vedle Venoma se mluví i o Nemkovi nebo Patriciu Freiremu. Bellator zkrátka narazil na finanční propast, přes kterou se teď nemůže překlenout. Hledá se mecenáš, a když to nevyjde, je možné, že celá organizace s letitou historií, ve které byl v jeden okamžik i slovenský zápasník Attila Végh šampionem, zanikne. A to by určitě nikdo nechtěl.