Co se to děje? Bojovnice v naději, že získá nové fanoušky, ukázala po výhře prsa, teď musí pykat

Tvůrkyň choulostivého obsahu pro platformy, jako jsou Fansly nebo OnlyFans, jenom přibývá. A jsou mezi nimi i profesionální zápasnice.

Co se to děje? Bojovnice v naději, že získá nové fanoušky, ukázala po výhře prsa, teď musí pykat

Jedna taková, Daniella Hemsley, se rozhodla, že spojí svůj přivýdělek se sportem, kterému se věnuje, a získá si díky tomu nové odběratele placeného obsahu. Do nedávného turnaje Kingpyn Boxing v Dublinu proto šla už předem s myšlenkou, že se tam úspěšně prodá.

Zápas proti soupeřce se vyvinul tak dobře, že po hladké výhře přišla oslava, ze které se nejvíce kochali diváci v sále. Daniella totiž znenadání vyhrnula podprsenku a ukázala celému světu svá ňadra. Vyplatilo se, získala tím nové odběratele pro své placené stránky, ale zavřela si tím dveře na straně druhé, tedy v profesionálním boxu pod jistými organizacemi.

„Jsme si dobře vědomi toho, že tento incident pobouřil řadu lidí. Chceme, abyste věděli, že my jako Kingpyn Boxing podobné chování netolerujeme a ani nebudeme tolerovat. Nepočítejte tedy s tím, že Daniellu Hemsley uvidíte na našich dalších turnajích,“ zní v oficiálním prohlášení organizace.

Silikonem vyztužená prsa tedy už na obrazovkách boxerských pořadů u této bojovnice asi jen tak neuvidíme. O to se mimochodem postará i světoznámý promotér Eddie Hearn, jenž přidal svůj příspěvek pro iFL TV.

„Je mi smutno, když vidím, kam se naše doba posunula a jak někteří lidé zneužívají dobrého jména našeho sportu ku vlastní prospěch. Žijeme v opravdu podivném světě a za sebe říkám, že podobné chování nebudu podporovat. Naopak, takovým lidem, budu zavírat dveře všude, kde to jen půjde,“ uvedl šéf boxerské stáje Matchroom Boxing. A protože je Hearn opravdu persona světového formátu, bude to mít Hemsley ve své boxerské kariéře teď opravdu těžké. Tak snad jí ten kousek za to stál.