Takoví už nejsou! UFC veterán chválí vysloužilou těžkou váhu: Z ní šel opravdu strach

Jon Jones, Khabib Nurmagomedov, Demetrious Johnson? Kdepak, skutečným gangsterem napříč celým MMA světem byl někdo jiný.

Takoví už nejsou! UFC veterán chválí vysloužilou těžkou váhu: Z ní šel opravdu strach

Když známý UFC komentátor Joe Rogan uveřejnil svůj názor, že za historicky nejnebezpečnějšího a nejděsivějšího člověka považuje Demetriouse Mightyho Mouse Johnsona, nabil tím ostatním veteránům, aby v tomto trendu pokračovali.

Vzápětí se připojil Chael Sonnen, který za svou kariéru čelil mnoha zápasníkům, jež se tehdy považovali za skutečná zvířata, ovšem jednomu se naštěstí vyhnul. To byl Cain Velasquez. V rozboru ve svém podcastu You’re Welcome With Chael Sonnen tudíž vysvětlil proč.

„Ten absolutně nejděsivější a nejvíce nebezpečný fighter v celé historii nejen UFC, ale i MMA obecně, je pro mě Cain Velasquez. A to naprosto o velký kus před všemi ostatními bojovníky,“ prohlásil Sonnen. 

Když si to sečtete, Velasquez měl naprosto všechno. Disponoval pohledem zabijáka, očima vraždil, vždy se tvářil jako drsňák a k tomu všemu byl velice odolný. Skvělými výsledky si vybudoval svou pověst. Vyzařovalo z něj něco, co u ostatních bojovníků jen tak nenajdete. Vlastně to nenajdete téměř vůbec nikde. Ne na takovéto úrovni, jako to vyzařoval Cain,“ sečetl.

Svou drsnou povahu nakonec Velasquez ukázal i mimo stěny oktagonu. Na osm měsíců se podíval do vězení, kam byl poslán, protože v únoru loňského roku střílel na auto, v němž seděly tři osoby. Jedna z nich koupila kulku do ramene. Nedávno byl bývalý šampion propuštěn na kauci, ale případ pro něho zdaleka nekončí.