Posádka Clash of the Stars pluje vstříc dalšímu atraktivnímu turnaji. Jména se začínají odhalovat, jedno větší jak druhé

Organizace Clash of the Stars se na začátku roku nechala slyšet, že letos uvidíme minimálně tři turnaje. Po galavečerech uspořádaných v březnu a v červnu nás bude čekat další bizarem nabitá show ke konci října.

Posádka Clash of the Stars pluje vstříc dalšímu atraktivnímu turnaji. Jména se začínají odhalovat, jedno větší jak druhé

Zatím není ani jisté místo konání, ale spekuluje se, že organizace poprvé zavítá do Ostravy, a to rovnou do OSTRAVAR ARÉNY s kapacitou přes 10.000 diváků. Clash of the Stars měla poslední dva turnaje v Praze v hale O2 Universum, která má kapacitu přes 4.000 diváků a dokázala je vyprodat během pár dní, ten poslední dokonce během 48 hodin. Pokud se tedy organizace opravdu vydá na východ republiky, tak to bude obrovský posun vpřed a bylo by zajímavé sledovat, jestli podobně jako OKTAGON MMA vyprodá i největší ostravskou halu. 

Koho na následujícím turnaji Clash of the Stars uvidíme?

Oficiálně potvrzený je zatím jediný zápas, a to mezi dvěma rappery s pseudonymy ICKO a LBOY, kteří se už spolu údajně utkali na ulici, takže v Clashi uvidíme jejich odvetu, a navíc to bude krvavý souboj bez rukavic podle pravidel K1.

Promotér Tomáš Le Sy se vyjádřil, že karta už je téměř hotová a čítá několik zajímavých jmen. Jedno náleží kulturistovi a oblíbenci publika Karlosovi Bendovi, který již podepsal smlouvu, ale zatím není znám jeho soupeř. Na turnaji by se měl také představit Žralok Patrik, jenž by si tak konečně užil svou vytouženou premiéru. O jeho soupeři se zatím taktéž spekuluje, ale v poslední době se hodně vyzývají na Instagramu s kamarádem Karlose Vémoly, kulturistou Rendysem, který podobně jako Žralok touží po zápase s Karlosem Bendou. Je tedy dost možné, že uvidíme tzv. „zápas o Bendu“.

Na posledním turnaji jsme viděli souboj dvou liliputů mezi Malým Zmijozelem a Obrem, který vyhrál Malý Zmijozel a ten se nyní rozhodl, že vyzve MaxGreena, který je v organizaci už velmi dobře znám, i přestože zatím nevyhrál žádný duel. MaxGreen výzvu od Zmijozela pohotově přijal, a tak je pravděpodobné, že tento fight uvidíme už na následujícím turnaji.

Účast na říjnovém galavečeru potvrdili i Jaroslav Kotlár či Filip Grznár, který se v Clashi chce přiblížit titulové šanci. Další jména ale zatím nejsou známa a všechna se je dozvíme na tiskové konferenci, které se dočkáme pravděpodobně někdy koncem léta.

Nejčtenější z tématu