Procházka a nejlepší? Nenechte se vysmát, otevřela si ústa tajemná ruská hrozba

Magomed Ankalaev byl podle všeho opomenut z nové titulové šance, což ho pořádně namíchlo, že si směrem k českému zápasníkovi neodpustil několik peprných poznámek.

Procházka a nejlepší? Nenechte se vysmát, otevřela si ústa tajemná ruská hrozba

Jirka se loni ke konci roku zranil, kvůli čemuž se vzdal svého mistrovského opasku. UFC mu ovšem slíbilo, že až se uzdraví, bude o něj hned bojovat. A tento slib hodlá dodržet.

Za normálních okolností by nebylo co řešit, novým šampionem se po Jirkovi stal Jamahal Hill, který se ovšem rovněž před svou první obhajobou smolně zranil, načež následoval Procházkovy kroky a také svůj pás uvolnil.

Český samuraj díky tomu přišel o původního soupeře, a tak si vyjednal nového. Bude jím vítěz blížící se bitvy mezi Janem Blachowiczem a Alexem Pereirou, což znamená, že ze hry zůstal další nebezpečný a perspektivní bijec Magomed Ankalaev. A to ho pořádně naštvalo.

„K tomu mohu říct jenom jediné – zářez! Nelíbí se mi, jakým způsobem se UFC rozhoduje. Mám tady nejdelší vítěznou sérii, a stejně nemám právo bojovat o titul… Je to snad kvůli té jedné remíze? Protože pokud ano, tak to byla krádež, Jana jsem jednoznačně porazil,“ rozohnil se ruský bojovník.

Ankalaev tak dal vzpomenout na svou prosincovou bitvu s Janem Blachowiczem, ve které měl sice opticky navrch, ale nakonec si z ní odnesl jenom remízu. Nové šance boje o titul se hned tak nedočká.

„Nedržím sice titul, ale jako právoplatný šampion se cítím už dávno. Porazil jsem zde nejvíce soupeřů a porazím i další…. Jsem si jistý, že kdybych se potkal s Jirkou, tak si ho osedlám jako koně. A co víc, pokud by netrefil nějaký šťastný úder, tak ho určitě porazím. Porazím ho devětkrát z deseti pokusů,“ věřil si.

„Tak či tak vím, že se té naší bitvy jednou dočkáme. Jen mě štve, že to není hned, když tu jsem evidentně největší hrozba,“ pronesl hladový bijec pro kanál UFC Russia, kde zároveň potvrdil, že se příště objeví na turnaji UFC 294 v Abú Dhabí. Soupeř se mu stále hledá.