Ideální soupeř při debutu v UFC? YouTuber Logan Paul by věděl. Jen je to úplně jiná váha

Logan Paul to se svým přesunem do MMA myslí smrtelně vážně. Nejenže je v kontaktu s UFC, navíc si i vybral vhodného soupeře.

Ideální soupeř při debutu v UFC? YouTuber Logan Paul by věděl. Jen je to úplně jiná váha

Dana White není příznivcem toho, jak se prezentuje YouTuber Jake Paul, ale paradoxně proti jeho staršímu bratrovi Loganovi nic nemá. V jednom ze svých předešlých rozhovorů dokonce prezident UFC upozornil, že klidně učiní výjimku, aby Logana nechal bojovat pod svými křídly. A jak se zdá, hodlá této příležitosti internetová celebrita využít.

„Skutečně bych to rád podnikl. Tak, jako jsem si chtěl zkusit zápas v boxu, si teď chci vyzkoušet nějaký zápas v MMA. A dokonce si myslím, že mi to bude víc sedět, protože si ty komplexní bojové tréninky mnohem více užívám,“ prozradil osmadvacetiletý americký YouTuber novináři Arielovi Helwanimu.

A potenciální soupeř? Údajně nově se rýsující hvězda z Britských ostrovů. „Všichni o Paddym Pimblettovi říkají, že to je nový Conor McGregor, takže proč ne zrovna on? Je to charismatický týpek, jeho fighty jsou velmi atraktivní, navíc jsme oba stejně staří. Miluji způsob, jakým se prezentuje i jak bojuje,“ řekl o něm Logan.

„Dana White se mě tuhle ptal, s kým bych chtěl bojovat. Tehdy jsem mu ještě nedokázal odpovědět, ale teď už vím. Paddy Pimblett je ten člověk. On umí budit pozornost a prodávat lístky. Kdyby se mu podařilo dostat na váhu 84 kg, tak to můžeme rozjet,“ pronesl Logan Paul.

Shodou okolností by pro Paula s jeho stravovacími návyky hranice 84 kilogramů neměla být problém. Jak vyšlo najevo, když tento liverpoolský bijec nemá zápas, tak se láduje, co mu hrdlo ráčí, a tak nemá problém atakovat hranici i devadesáti kilogramů.

Druhým faktem je, že Logan skutečně s UFC již nějakou smlouvu podepsal. Ta se však netýkala zápasu, nýbrž jen reklamy. Dana White ovšem několikrát uvedl, že zrovna Loganovi by tu profesionální smlouvu na jeden zápas rád nabídl.