Největší hvězda současnosti? McGregor byl překonán, ale vyzývám ho k boji, řekl hladový Angličan

Paddy „The Baddy“ Pimblett pomalu přebírá štafetu a stává se novým tahounem v oblasti bojových sportů. Aby svou hvězdu ale co nejvíce rozzářil, potřebuju porazit svého předchůdce, tedy Conora McGregora.

Největší hvězda současnosti? McGregor byl překonán, ale vyzývám ho k boji, řekl hladový Angličan

Paddy Pimblett je novou tváří organizace, která byla slušně rozjetá, než si ovšem v duelu s Jaredem Gordonem poranila nohu a musela na operaci. Verdikt lékařů nebyl nikterak přívětivý, ale to ještě neznamenalo, že ambiciózní bojovník z Liverpoolu složí zbraně, spíše naopak.

„The Baddy“ začal spřádat plány na budoucnost, a jelikož zůtane do konce současného roku mimo hru, rád by si zamluvil soupeře do roku příštího. Zdali se mu to vydaří.

Protože je Pimblett považován za hvězdu současnosti, směroval svůj vzkaz svému předchůdci Conoru McGregorovi. Rád by využil toho, jak slavní oba bojovníci jsou, a chtěl by vyprodat celý Anfield Road, což je mimochodem domácí stadion slavného Liverpoolu.

„Přátelé moji, už několikrát jsem to naznačil a co chcete více? Já a Conor jsme zcela bezpochyby dvě nejpopulárnější postavy v tomto bojovém showbyznysu. Naši slávu nikdo nepřekoná a ani jiný vám nezajistí takovou návštěvnost,“ rozpovídal se Pimblett na kanálu ESPN MMA, kde prokazoval své vysoké ambice.

„Samozřejmě musíme počkat, až se vrátím, ale protože budu do konce roku mimo hru, tak to zase až tolik moc nevadí. McGregor je na tom podobně. Co jsem tak slyšel, stále se nezapojil do testovacího pole USADA, a pokud by to v závěru léta napravil, tak se vrátí v přibližně stejném termínu jako já,“ upřesňoval.

„Proto navrhuji, abychom si domluvili zápas. Nejen tak ledajaký, ten největší v celých dějinách smíšených bojových sportů. Já jsem nová hvězda současnosti, jsem populárnější jak on, a pokud o tom chce Conor rozporovat, ať mi to přijde ukázat do klece. Vyprodáme spolu Anfield Road nebo kterýkoliv jiný stadion v Anglii. Na tom nezáleží. Musí se to ale konat tam,“ zněla jediná jeho podmínka.

Vzhledem k tomu, jak moc pošetilá Paddyho prosba je, se nedá říct, že by ji Dana White přehlížel. Naopak svému bojovníkovi naslouchá, a dokonce nevyloučil, že by mu jednou v budoucnu nevyhověl. Za rok nebo dva to ale asi ještě nebude.