Tak pozor! Ngannou vs. Fury může být na dva zápasy. Stačí naplnit jednu podmínku

Speciální doložka ve smlouvě znamená, že se fanoušci dočkají nejen jedné, ale rovnou dvou bitev největších monster z boxerského a MMA prostředí.

Tak pozor! Ngannou vs. Fury může být na dva zápasy. Stačí naplnit jednu podmínku

Crossover fighty jsou v nové bojové době stále více na denním pořádku a Tyson s Francisem to jenom dokazují. Z původně smělého plánu se nakonec vyklubala oficiální záležitost, které se dočkáme 28. října v Saúdské Arábii.

A teď pozor! Ačkoli Furyho pás těžké váhy federace WBC není ve hře, tak si Tyson do kontraktu vyjednal speciální doložku. Kdyby náhodou prohrál, tak se jeho duel s Predátorem dočká ještě druhého pokračování.

„Ano, ta doložka tam skutečně je,“ přiznal Francis Ngannou novináři Arielovi Helwanimu. „Pokud vyhraju, tak se stoprocentně bude konat ještě odveta, aby měl Fury šanci vyrovnat skóre. A protože to jsou pro mě dobré prachy, tak udělám cokoliv, naprosto cokoliv, abych si i ten druhý zápas vynutil.“

Upřímnost nadevše

Predátor Ngannou svým proslovem potvrdil, že si tento zápas vyjednal z finančních důvodů. Koneckonců se není čemu divit, protože mu takový balík (údajně nějakých 12 milionů amerických dolarů plus bonusy) nikde jinde nedají. V UFC si jako šampion přišel na 600 tisíc za zápas.

„Každopádně pokud vyhraju, nebude odveta okamžitá. Rád bych si konečně odbyl svůj MMA debut v PFL, které jsem moc vděčný, že mě vzala pod svá křídla. Takže až Furymu ustřelím hlavu, dám si na odbočku do MMA a následně se vrátíme k odvetě,“ nastínil Ngannou, jaké jsou jeho bojové plány.

UFC jen žasne

Protože se Predátorovi podařilo vyjednat souboj s Furym, utišil tím všechny kritiky. Ti, co mu dříve vysmívali, mu teď jenom tiše závidí.

„Tak nějak mám pocit, že pořád musím všechny vyvádět z omylu. U fanoušků jsem na to zvyklý, ale u (Dany) Whitea mě to extra těší. On byl jedním z hlavních lidí, co mi nevěřili, ale já ho vyvedl z omylu. Teď si to skutečně užívám, mám se dobře, čeká mě skvělá budoucnost a mám opravdu velkou šanci zazářit,“ mnul si ruce Predátor, jenž má na důchod v podstatě už vystaráno.