Největší hvězda Bellatoru je jen krůček od podpisu s UFC. Na tyto bomby se můžete těšit

Dlouhá léta byl vázán smlouvou k Bellatoru, a tak na nějakou změnu angažmá nemohl pomýšlet. Teď je ale bez závazků a může si jít, kam se mu jenom zlíbí, třeba právě do UFC.

Největší hvězda Bellatoru je jen krůček od podpisu s UFC. Na tyto bomby se můžete těšit

Michael Venom Page, kdo by to jméno neznal. 191 cm vysoký anglický snajpr, který odstřeluje své soupeře pouhým pohledem. Navíc působí ve stejném týmu jako český zástupce Karlos Vémola, a sice London Shootfighters.

Toto spojení bylo natolik symbolické, že se „Venom“ stal předmětem zájmu českých fanoušků už před několika lety. Mnozí jeho cestu mapují dodnes a pomalu už ani nedoufali, že ještě někdy nadejde chvíle, kdy se přesune do UFC. Přesto se dočkali.

Známý novinář Chamatkar Sandhu skrze své sociální sítě stihl poodhalit, že ačkoli UFC Pageův přestup zatím neoznámilo, tak je už bojovník evidován v jejich registru a na webových stránkách, kde se mu právě tvoří profil. Tzn., že je jen otázkou času, než dojde k nějakému oficiálnímu prolomení ledů.

Venomovi je přitom už šestatřicet let, není tedy na bojové poměry úplně nejmladší, ale zato přináší velké zkušenosti, velkou show a velký zástup fanoušků. To jsou aspekty, kterými největší MMA organizace určitě nepohrdne, ba naopak.

Page má na svém kontě třiadvacet profesionálních MMA duelů, jednadvacet z nich vyhrál, pouhé dva prohrál. Jedna z těchto dvou proher přišla navíc velmi sporně po těsném bodovém rozuzlení. Dodnes se ten výsledek zápasu řeší.

Naposledy si Page poradil s Goitim Yamauchim, jehož ukončil na TKO v prvním kole. Jednalo se o jeho šestnáctou výhru před časovým limitem. Jak už bylo tedy řečeno, Michael je exkluzivní snajpr s dlouhými pažemi, vytříbenou technikou a atraktivním bojovým stylem.

Co se debutu v UFC nebo jménu soupeře týče, na tyto informace je zatím poměrně brzy. Vzhledem k jeho jménu, jak opět upozorňuje Chamatkar Sandhu, se musí počítat s nějakým protivníkem z vrchních pater žebříčku (velterové váhy).

Kdyby se Venom ihned při svém debutu v UFC osvědčil třeba dvěma výhrami, mohl by jít rovnou o titul. Ten v současné chvíli náleží šampionovi Leonu Edwardsovi, ale už brzy bude čelit nepříjemnému Colbymu Covingtonovi.