Jdeme si pro titul! prohlásil Procházka a nastínil, kterému z bojovníků by dal přednost

Divize polotěžké váhy je v této chvíli bez šampiona. Jamahal Hill se vzdal titulu, aby se mohl soustředit na rekonvalescenci. Kdo dostane šanci zabojovat o uvolněný pás společně s Jiřím Procházkou?

Jdeme si pro titul! prohlásil Procházka a nastínil, kterému z bojovníků by dal přednost

Americká média už během sobotního dne spekulovala, že by se k boji o pás mohl přihlásit takový Magomed Ankalaev, který je momentálně bez soupeře, a navíc by mohl vhodně doplnit UFC turnaj, který se bude konat v říjnu v Abú Dhabí.

Tento scénář je sice pro mnohé lidi z Blízkého východu zajímavý, ale už nikoliv tak moc pro české fanoušky a zejména pak českého samuraje, který cítí vzrušení z jiného scénáře.

„Musím říct, že mě Hillovo zranění trochu zamrzelo, protože už jsem se na tohoto soupeře začal opravdu těšit. Tak nějak jsme si s celým týmem ujasnili gameplan a všechny možnosti či varianty, které mohou nastat… Ale to je život...Věci se mění a my se musíme měnit též. Jsem zvědavý, koho tam teď posunou," pravil Procházka.

A teď k samotnému soupeři. „Nejvíce se mi zamlouvá jít s vítězem zápasu Blachowicz vs. Pereira. Oba mají zajímavé styly a jsem na to zvědavý, jak tenhle zápas dopadne. O případného vítěze tohoto zápasu bych opravdu stál,“ navrhl v interview pro sport.cz jedno zajímavé řešení.  

Ankalaev je sice top bojovník a už dlouho žádný zápas neprohrál, ale zase nedisponuje takovým stylem, který by zvedal diváky ze sedadel. To Blachowicz s Pereirou jsou rození zabijáci, podobně jako Procházka, a proto je logické, že by je vedení UFC mohlo spojit dohromady.

K naplnění Procházkova vysněného scénáře je potřeba ještě nějaké oficiální prohlášení. Jelikož nám začíná nový bojový týden, můžeme očekávat, že přijde co nevidět. Jan Blachowicz s Alexem Pereirou se proti sobě postaví už příští víkend na turnaji UFC 291 a Jirka by teoreticky mohl být přímo přítomen v hale, aby se pokusil vyzvat vítěze.