Muradovova budoucnost? Na dveře už klepe OKTAGON, bojovník se nebrání. Boj s Kinclem?

Několik velkých možností před sebou má uzbecký bojovník Makhmud Muradov. Angažmá v UFC se pomalu láme, a tak není vyloučeno, že přijde krok zpátky.

Muradovova budoucnost? Na dveře už klepe OKTAGON, bojovník se nebrání. Boj s Kinclem?

Svěřenec legendárního Petra Monstera Knížete v UFC prohrál své dva poslední souboje. Podobně jako David Dvořák, i nad Machem se díky tomu láme hůl, zmýlená totiž v MMA Lize mistrů neplatí.

Mach má kvality, které se dají prodat. Otázkou pouze je, zdali stačí na tu nejvyšší úroveň. „Musím teď vyhrát svůj příští zápas, to bude klíčové,“ říká bojovník, který své zkušenosti nabíral v Česku, kde založil i rodinu.

Do akce se vrátí už příští víkend, když na turnaji UFC Fight Night 224 vyzve Bryana „Bam Bam“ Barberenu. I on má dvě prohry v řadě a případné klopýtnutí tedy může jednomu z borců zlomit vaz.

„UFC vždy prodlužuje smlouvu na čtyři zápasy. Já mám aktuálně kontrakt na dva, přičemž jeden podstoupím za týden v sobotu. Potřebuju ho vyhrát a pak je tu šance, že se mnou UFC prodlouží,“ vysvětloval Muradov, jak to momentálně má.

Pokud by nedošlou k prodloužení…

„Kdyby nedošlo, tak už teď mám na stole několik nabídek… Chybí mi zápasení v Čechách, chodím se občas podívat na OKTAGON a na to, jak fandí tamní fanoušci. To je věc, kterou si nelze za žádné peníze koupit,“ chválil Mach tuzemské prostředí, na které nikdy nezanevřel.

Promotér Ondřej Novotný by uzbeckého bijce ve svých řadách nepochybně znovu rád přivítal, ale soutěžit o něj nebude sám. Za předpokladu tedy, že Makhmud odejde z UFC, projeví o něj zájem ještě ONE FC.

„Můžu prozradit, že na dnešní den mám nabídku na smlouvu od ONE Championship na 150 až 200 tisíc dolarů za zápas a za výhru. Takže pět milionů za zápas a pět milionů za výhru,“ prozradil Muradov v pořadu Bratři v autě. Teď tedy záleží vše na osudu, jak nám ty karty předloží.