V boxu bez rukavic řádí nový Mike Tyson. Jsem možná lepší než on, překvapil bojovník

Mike Perry po odchodu z UFC ukazuje své kvality v boxu bez rukavic. Když to Dana White vidí, musí se prý drbat na hlavě, že někomu takovému dovolil odejít. 

V boxu bez rukavic řádí nový Mike Tyson. Jsem možná lepší než on, překvapil bojovník

Psal se tehdy 10. duben roku 2021, co „Platinum“ Mike Perry na turnaji UFC on ABC 2 bojoval s Danielem Rodriguezem. Prohra mu v tomto zápase zlomila vaz a výrazný americký bijec se po pěti letech věrných služeb s vrcholnou MMA organizací rozloučil.

Protože Platinum uznává spíše drsný pouliční styl boje, vydal se následně do Bare Knuckle FC, kde o sobě dal velmi rychle vědět. V boxerských soubojích holých kloubů ještě neprohrál, ba co víc, dokonce i porazil slavného „Venoma“ Mikea Page. Tím se nám prý zrodil „nový Mike Tyson.“

„Teď se musí White šíleně drbat na hlavě. Garantuji vám, že kdyby nějaké vlasy měl, tak opět zplešatí, protože si uvědomil, jak moc velkou udělal chybu, když mě pustil,“ promluvil Mike Perry v Truck Diaries podcastu.

„Dnes se o mě zajímá naprosto každý. Nabízí mi šílené prachy. Daleko lepší, než jsem měl v UFC. Nabízí mi mnohem více, než jsem kdy v celém svém životě viděl. To jsou, bráškové, boxerské peníze. Promotéři ucítili Mikea Tysona, tak začali cálovat,“ chválil se.

Proč ovšem zrovna takové přirovnání? „Protože jsem novodobý gladiátor. Způsob, jakým boxuji, je velmi podobný Mikeu Tysonovi. Možná bych řekl, že jsem dokonce i lepší. Já to dělám bez rukavic, devastuji obličeje soupeřů a zanechávám na nich nesmazatelné rýhy. Věřte mi, tento sport je můj,“ vyjasnil Perry.