Růžička kvůli svému řádění přišel o boj o titul. A to ještě nemusí být všechno

Kdo si myslel, že venkovní řádění Tadeáše Růžičky zůstane jen tak bez odezvy, ten se šeredně pletl. Čím dál více lidí si takovým člověkem nechce špinit ruce.

Růžička kvůli svému řádění přišel o boj o titul. A to ještě nemusí být všechno

Údajně bránil svoji přítelkyni, která byla napadena neznámým mužem. Tento muž dostal za vyučenou a skončil na ulici na chladné zemi. Ani se nehnul, nejevil známky života a už čelil jen výsměškům. Pak si do něj Mawar ještě párkrát praštil a jako bonus toto celé nahrál na video a přidal na své sociální sítě.

Protože dané video bylo na sítích, začalo mezi lidmi kolovat, až se dostalo i do medií a krimi zpráv. Teď už se neřeší to, zdali Mawar bránil nebo nebránil svoji přítelkyni. Řeší se, že to je profesionální zápasník, který se neuměl hlídat a využil svoje přednosti k tomu, aby druhou osobu ohrozil na životě. Nemluvě o tom, že po svém fyzickém útoku nezavolal záchrannou službu ani policii.

Mawarovo chování pobouřilo celou širokou veřejnost a lidé čekali na nějaký trest. Zdali přijde od soudu, to se v této chvíli neví, napadenou osobu z videa se nedaří nikde najít, ale rozhodně ten trest přichází z domácích organizací.

Vedení OKTAGONu MMA i Clash of the Stars shodně potvrdilo, že dává od Růžičky pro tuto chvíli ruce pryč. Ondřej Novotný dokonce řekl, že v OKTAGONu bude mít Tadeáš dveře už nadosmrti zavřené. Pozadu tedy zůstává už jen RFA, která tak učinila ve veřejné zprávě na svých sociálních sítích.

„Komentář k Růžičkovi. Celá RFA takové chování zápasníků zásadně odmítá! Je to nepřijatelné. Počkáme na vyjádření Tadeáše a vyčkáme na policejní vyšetřování. Bez toho, abychom měli více informací o tom, co se stalo, nebudeme vynášet soudy. Je zřejmé, že dokud se tato situace plně nevyřeší, je titulový zápas pozastaven.“

Nejčtenější z tématu