Já i Karlos jsme na konci kariéry, potvrzuje Attila Végh. Smlouva k odvetě byla podepsána

Attila Végh byl opět jednou naprosto upřímný. Ač je Karlos jeho soupeř, přeje mu jenom to nejlepší. Přiznává ale také, že oba bojovníci jsou nyní už na konci své kariéry.

Já i Karlos jsme na konci kariéry, potvrzuje Attila Végh. Smlouva k odvetě byla podepsána

Attila Végh vesměs už v takovém důchodu byl. Měl nějaké „zábavné“ boxerské zápasy, kterými se udržoval v pracovní teplotě, až ho oslovil Oktagon s nabídkou odvety Zápasu století. Když to organizace podpořila i slušnou částkou, bývalý šampion Bellatoru neváhal.

Terminátor se oproti tomu snaží držet aktivní, ale bohužel mu stopku vystavují různá zranění či nemoci. Naposledy to byla nepříjemná infekce, která se také částečně podepsala na jeho výkonu v květnovém duelu s Patrikem Kinclem.

Nutno dodat, že tato prohra Vémolu zlomila, ale zároveň mu otevřela oči. Olomouckého bojovníka dohnal věk a v jistých fázích boje to bylo cítit.

„Netuším, jaké má Karlíto po zápase s Kinclem emoce, ale možná tu prohru potřeboval, aby si uvědomil, že už není nejmladší. Ani já už nejsem nejmladší, tento sport nemůžeme dělat do konce života,“ povídal Attila ve Spartacus Fight Gym podcastu.

„Nemám zapotřebí (si něco dokazovat). Říkal jsem, že už nepotřebuju žádné nové výzvy. Na zápas s Karlosem mám už podepsanou smlouvu, ale tím to končí,“ přiznal „Pumukli“.

Jak tedy jednou řekl Alexander Cverna „Užívejte si současnou generaci fighterů, pokud tu ještě je“, nezbývá nám tedy nic jiného, než si ji vážně užít. Před námi je dost možná skutečně poslední půlrok, ve kterém můžeme vidět jak Karlose Vémolu, tak i Attilu Végha. A kdo ví, zdali ne právě i Cvernu.