Pirát, nebo Bryczek? Šampion Kincl určil, koho by chtěl přivítat v boji o titul

Výhra nad Terminátorem byla sice skvělá a dost ho v kariéře posunula, ale zastavit se na místě nejde. Pomalu nastává čas, kdy bude královehradecký šampion nucen řešit dalšího vyzývatele.

Pirát, nebo Bryczek? Šampion Kincl určil, koho by chtěl přivítat v boji o titul

Chvíli se zdálo, že je do titulové bitvy zapleteno více jmen, ale nakonec vše rozsekl šéf Oktagonu MMA Ondřej Novotný, který určil, že do příští titulové bitvy zasáhne jeden z dvojice Robert Bryczek a Samuel „Pirát“ Krištofič.

Novotný se nikdy netajil svojí mírnou náklonností ke slovenskému bijci, se kterým drží basu už několik dlouhých let a oba si prošli těžkými a následně i krásnými časy, ale pokud jde o titulové příležitosti, přiznává, že si ji Pirát musí zasloužit.

O svou snahu slovenský výtržník zabojuje v pátek 27. července na pražské Štvanici, na kterou se Oktagon vrací dost možná naposledy. Neboť jak již informoval promotér Ondřej Novotný, tuzemská MMA organizace toto prostředí, ač krásné a podmanivé, již dávno přerostla.

Zpět ale k věci. Dle sázkové kanceláře Tipsport je favoritem eliminačního mistrovského duelu polský bojovník Robert Bryczek, na něhož je vypsán kurz 1,51. Na Krištofiče je oproti tomu 2,40. Naplní se tyto papírové předpoklady a komu bude věřit sám šampion?

„Osobně bych to přál spíše Bryczekovi, a to hlavně z důvodu přípravy. S Pirátem jsem už bojoval. U něj bych se jen vrátil k tréninkům, které jsem již měl. U Bryczeka by to ale bylo jiné, šlo by o nový vítr. Myslím si, že Robert disponuje vším potřebným, aby tento duel vyhrál,“ predikoval Kincl skrze své sociální sítě.