Novozélandský Hangman tipuje válku Gaethje vs. Poirier. Tento střet může vstoupit do dějin

Novozélandský Hangman Dan Hooker pevně věří tomu, že Dustin Poirier s Justinem Gaethjem už zanedlouho mohou předvést nejlepší zápas nejen současného roku, ale i jeden z nejlepších v celé historii. 

Novozélandský Hangman tipuje válku Gaethje vs. Poirier. Tento střet může vstoupit do dějin

Momentálně se o tuto pozici dělí několik borců, mezi něž se řadí i Islam Makhachev s Alexanderem Volkanovskim, nicméně rok 2022 stále není u konce. K nějakému překvapení tedy pořád může dojít.

Zraky všech MMA fanoušků se nepochybně již teď upínají na nadcházející PPV turnaj UFC 291, který má rozvířit celé utahské Delta Centrum. Velmi napínavý souboj je navíc obohacen o speciální BMF opasek, který držíval Jorge Masvidal, než se rozhodl pověsit rukavice na hřebík. 

„Pokud mají diváci rádi kvalitní štípané, pak si tento zápas rozhodně nesmí nechat ujít,“ láká Dan Hooker fanoušky na turnaj, kterého se on sám nebude účastnit. Koneckonců teď nedávno dobojoval.

„Oba bijci jsou rození baviči, mají skvělý postoj a umí skvěle rýsovat údery. Už jen z těchto předpokladů soudím, že klidně může dojít na bitvu roku!“ vyjádřil se v pořadu MMA Hour u Ariela Helwaniho.

A na koho by si vsadil? „Dustin je mírný papírový favorit, ale já si jeho výhrou zase až tak jistý nejsem. Gaethje má vskutku silné ruce a v boji s Rafaelem Fizievem ukázal, že umí koupit hodně ran, aniž by ho to složilo. Jeho boje jsou navíc velmi vzrušující, umí se trefovat z různých, i velmi záludných úhlů. Pořád věřím spíše Dustinovi, ale také vím, že Justin svou kůži nedá nadarmo, bude to skvělý fight, dost možná jeden z vůbec nejlepších,“ tipl si Hooker.