Vémolův nový soupeř? Kincl se neubránil výsměchu. Teď mu vozí boxovací pytle už i z Argentiny

Co organizace Oktagon MMA odhalila jméno Terminátorova soupeře pro duel na pražské Štvanici, spustila se vlna nevole. Zticha být nevydržel ani šampion Patrik Kincl.

Vémolův nový soupeř? Kincl se neubránil výsměchu. Teď mu vozí boxovací pytle už i z Argentiny

Lucas „La Cobra“ Alsin, který do Česka přiletí až z daleké Argentiny, není jménem, které by českým MMA fanouškům něco řeklo. Dobře je ovšem dohledatelná ta informace, že se jedná o zápasníka, který má bojové základy hlavně v postoji. A jak je dobře známo, na takových si Terminátor se svým wrestlingem nejraději a nejvíce pochutnává.

Když byl tento zápas oficiálně oznámen, neubránil se Patrik Kincl úsměvu. „Tak promoval se nejtěžší soupeř kariéry. Proto mi to vadí. Proč se neřeklo na rovinu, že Karel půjde s dalším pytlem, páč nechce nějakého normálního soupeře?“ zeptal se skrze své sociální sítě současný šampion střední váhy Oktagonu.

Tento nádech má mnohem hlubší podtext. Podíváme-li se do minulosti, pak zjistíme, že nejde o první případ, kdy se Karlosovi sehnal stylově hratelný protivník. Nemusíme chodit ani nikam daleko do historie, stačí nám dubnový turnaj v Liberci, kde se Terminátor střetl s Al Matavem, tedy mužem až z třetí stovky žebříčku.

Důležité ovšem je budovat sebevědomí. V pražské O2 areně se Karlosi Vémolovi zbortil jeden ze snů. Dokonce jej zlomil natolik, že poté oznámil, že na konci současného roku odejde do profesionálního MMA důchodu. Nepochybně i sám promotér Ondřej Novotný doufá, že pokud by olomoucký Terminátor chytil druhý dech, své původní rozhodnutí by si ještě rozmyslel. Inu uvidíme. 

Dodáme si, že k duelu mezi Karlosem Vémolou a argentinskou „La Cobrou“ Lucasem Alsinou dojde v sobotu 29. července na pražské Štvanici. Turnaji bude vévodit dvojice Mate Sanikidze a Losene Keita.