Šampion? To by pro mě byl lahodný zákusek, dělá si chutě vycházející hvězda UFC

Israel Adesanya je ve střední váze UFC dominantní silou, na které si už spousta zápasníků vylámala zuby. Bo Nickal ovšem věří, že představuje zářivou výjimku. 

Šampion? To by pro mě byl lahodný zákusek, dělá si chutě vycházející hvězda UFC

Sebevědomý Bo Nickal pokračuje ve verbálních útocích na své divizní oponenty. Věří si zejména na šampiona Adesanyu, po němž hází očkem.

Mnoho lidí je toho názoru, že pokud má šampion Israel Adesanya s někým ve střední váze padnout, bude to precizní zemař. Takovým Bo Nickal dle svých slov a svého přesvědčení opravdu je a už se nemůže dočkat, až to světu ukáže.

„Israel Adesanya je možná zabiják v postoji, ale na zemi je to úplný amatér. Co by si počal proti někomu tak pokročilému, jako jsem já? Neexistuje žádná, opravdu žádná šance, že by mě porazil. Nedávám mu ani 1% naději,“ pronesl Nickal v interview u Michaela Bispinga.

„S kýmkoliv se utkám, toho zaručeně dostanu na zem. A na zemi už je to má hra. V celé historii UFC zde nebyl lepší wrestler. Makhachev, Chimaev, Khabib, nikdo z nich není na mé úrovni,“ vychválil své schopnosti.

Stále platí, že se Bo Nickal ještě nějak pořádně nezahřál. Kromě dvou zápasů v Dana White Contenders a dvou zápasu v UFC jsme jeho dovednosti na velkém plátně příliš neviděli. Ty velké zkoušky teprve přijdou.

Vše se změní letos na podzim. Sedmadvacetiletý rodák z Colorada se postupně začne probíjet žebříčkem střední váhy a třeba dojde až na samotný vrchol, jak už teď slibuje. Jeho kroky však bude zajímavé sledovat.