Terminátor se vrací do boje! Na pražské Štvanici vyzve argentinskou Kobru

Jméno soupeře, se kterým se Karlos Vémola pustí k prvnímu ze svých tří posledních tanců, bylo odhaleno.

Terminátor se vrací do boje! Na pražské Štvanici vyzve argentinskou Kobru

Karlos Vémola měl už delší dobu potvrzenou účast na sobotním termínu dvoudenní bojové zábavy na pražské Štvanici. Co veřejnosti unikalo, to je jméno soupeře. Vše ale bylo napraveno.

Promotér Ondřej Novotný ve svém pravidelném streamu MMA Letem Světem odhalil, že Terminátorovi až z Argentiny objednal jedovatou „Kobru, která má na kontě jedenáct výher a čtyři porážky. Do duelu s českou hvězdou ovšem vstoupí jako papírový outsider.

Protivníkem současného šampiona z divize polotěžké váhy OKTAGONu se stává Lucas „La Cobra“ Alsina, který bohužel svůj poslední zápas při zkoušce v Bellatoru prohrál. Teď se určitě pokusí vrátit na vítěznou vlnu, ale dle papírových předpokladů se mu příliš nevěří.

Sázková kancelář Tipsport na českého Terminátora vypsala kurz 1.05, což, jak si jistě sami logicky odvodíte, se určitě nevyplatí sázet. Protože je Alsina další ryzí postojář, na kterých si Vémola rád smlsává, vyplatí se jít spíše do risku na ukončení v prvním kole.

Nesmíme zapomenout, že na pražské Štvanici se ještě Vémola nepředstaví ve své tradiční váze do 93 kilogramů. Je domluvená catchweight na hranici 91 kilogramů. To kvůli tomu, že Karlos naposledy působil ve střední váze a do své divize chce postupně nabrat optimální formu.

Duel mezi českým a argentinským bojovníkem se uskuteční 29. července a živě bude k vidění na OKTAGON PPV.