Takové chování odsuzujeme a vůbec nechápeme, podivují se trenéři Mawara Růžičky

Tadeáš Růžička je středem veškeré pozornosti, o kterou dříve tolik stál. Bohužel ne každá stránka může být jenom světlá.

Takové chování odsuzujeme a vůbec nechápeme, podivují se trenéři Mawara Růžičky

Mawar se účastí v Clash of the Stars dostal na vrchol své osobní slávy, která se mu líbila až do té doby, než napovrch vyplulo video, na kterém je vyobrazen, jak stojí nad mužem, který je bezvědomí. Do toho ho měl uvést sám zápasník, protože si prý dovoloval na jeho přítelkyni.

Toto video se rychle stalo virální a viděl ho asi už každý. Dokonce i trenéři perspektivního bojovníka, kterým nezbylo nic jiného, než se k celé události také vyjádřit. Nutno dodat, že se s něčím takovým ve své sedmadvacetileté profesionální kariéře setkávají poprvé.

„Já Ondřej Hutník a jeho osobní trenér Michal Vančura jsme se o videu, na němž by měl být zachycen Tadeáš, dozvěděli až teď z médií. Ačkoliv doposud nevíme, co se přesně událo a jak celá věc proběhla, jelikož jsme neměli možnost o tom s Tadeášem osobně hovořit, tak takové chování u člena našeho sportovního klubu Spejbl Gym Praha absolutně odsuzujeme a nesouhlasíme s tím,“ prohlásili na svých sociálních sítích.

„Všechny naše členy klubu vedeme v tom nejlepším duchu a vzoru bojových umění a tradic, kde čest, sebekontrola, respekt a úcta je vždy na prvním místě. Za 27 let kariéry v bojových sportech jsme se s ničím podobným ještě nesetkali a sami moc nevíme, jak na to reagovat. U nás v klubu vedle sebe trénují děti, studenti, široká veřejnost, sportovci na všech úrovních, ale třeba i policisté z elitních útvarů a nikdy jsme žádné podobné problémy nemuseli řešit a doufám, že do budoucna tomu tak i nadále zůstane.

Samozřejmě jedna věc je, jak se chovají naši členové klubu v naší přítomnosti, a druhá věc je, jak se chovají mimo náš klub, ve svém volném čase, kde bohužel jejich chování nedokážeme dostatečně ovlivnit. K Tadeášovi bychom chtěli uvést, že je to normální hodný kamarádský kluk a výborný sportovec, který se sportu věnuje od dětství a pro Českou republiku i náš klub vybojoval mnoho cenných vítězství, a proto absolutně nechápeme, co jej mohlo k takovémuto excesu vést.

Pevně věříme, že se celá záležitost řádně vysvětlí, a ať bude její rozuzlení jakékoliv, tak že se Tadeáš k tomu postaví čelem a vyvodí pro sebe patřičné závěry. Na závěr znovu za celý klub Spejbl Gym Praha uvádíme, že takovéto chování, u kohokoliv, je zcela nepřijatelné a plně jej odsuzujeme,“ znělo vyjádření obou trenérů ze Spejbl Gymu.

Nejčtenější z tématu