Epický střet dvou těžkých vah? Nenechte se zmást, vítěz je jasný, hovoří legenda

Stipe Miocic vs. Jon Jones. To je válka, na kterou lidé dlouhá léta čekali a o které snili. Kdo ji ovšem vyhraje? Jeden tip bychom tu měli.

Epický střet dvou těžkých vah? Nenechte se zmást, vítěz je jasný, hovoří legenda

Obří válka o titul těžké váhy UFC byla oznámena na 11. listopadu. To je sice ještě poměrně daleko, ale jako všechno už, i tohle uteče jako voda.

Do akce se vrátí bývalý král a dle mnohých nejlepší zápasník z nejvyšší hmotnostní kategorie v MMA Stipe Miocic. Soupeřem mu bude bývalá polotěžká váha a nynější šampion té těžké Jon Jones.

Papírové předpoklady jsou vzhledem i na věkový rozdíl a výtečnou vítěznou sérii na straně Jonese, ovšem ani Miocic nezaostává. Tohle je totiž zápas, který může definitivně stvrdit jeho status, a proto do něho nastoupí nejlépe připraven.

„Jon je skvělý zápasník a napříč širokou veřejností velice uznávaný. Všichni si myslí, že je neporazitelný, jenže tohle je těžká váha, kde opravdu stačí jeden úder, který vše změní. To je má příležitost. Tohle je fight, který mě nejvíce motivuje,“ sdělil Stipe reportérce Megan Olivi.

„Čeká nás boj dvou odlišných stylů a styly dělají zápasy. Jones je velice komplexní borec, ale ta vítězství mu stoupla do hlavy. Myslí si o sobě, že je neporazitelný, a právě toto přesvědčení mu nakonec bude hrobem,“ líčil Miocic.

„Povím vám upřímně, že Jon doposud ještě netuší všechny výhody i problematiky těžké váhy. Já ho na jednu takovou dostanu. Nebudu říkat, o kterou se jedná, ale dostanu ho. Nepodceňuji ho, je to legenda naší hry, ale vím, že existuje jedna věc, ve které bude kapitulovat,“ sdělil Miocic, který nechává fanoušky ve velkém očekávání.