Úcta, která se cení. Šampion chválí zkušenosti Jakea Paula. Takto prý naloží s Diazem

Diváci by měli přestat zpochybňovat zkušenosti Jakea Paula. Údajně by se mohl rovnat novodobým šampionům a nějaký Nate Diaz pro něho nebude problém, míní Ben Askren.

Úcta, která se cení. Šampion chválí zkušenosti Jakea Paula. Takto prý naloží s Diazem

Co Ben „Funky“ Askren dostal od Jakea Paula lidově řečeno přes držku, stal se z něj pokorný beránek. Všechny urážky, které vyslal směrem na adresu amerického YouTubera, vzal najednou zpátky, a dokonce jej začal uznávat.

„Upřímně vám povídám, že jsem byl dříve strašně naivní, když jsem si myslel, že je Jake Paul jen nějaký kluk, kterému dám lekci, shrábnu prachy a vypadnu. Velmi jsem se v něm zmýlil a zmýlili se v něm i Tyron Woodley s Andersonem Silvou. Tenhle týpek to má vážně v sobě,“ pronesl dnes již poučený Askren na stanici BT Sport.

Teď je navíc potvrzeno, že Jakeovým příštím soupeřem už zanedlouho bude kalifornský bijec Nate Diaz. Ten se účastnil již galavečera v Arizoně, kde „profackoval“ jednoho člena Paulova týmu. Promo k boji tedy už několik týdnů jede pořádně naplno. 

„Nate Diaz je velká ryba, co se týká pozornosti, ale v samotném boji nebude mít žádnou šanci,“ domnívá se Askren.

„Že skutečně vyhraje, to si může myslet jenom hlupák. Pardon, ale tak to je. Však on nemá proti Jakeovi s čím vyrukovat. Je menší, pomalejší, méně agresivní a jako boxer méně zkušený. Za sebe tedy říkám, že je o výsledku už předem rozhodnuto,“ konstatoval.