Válka gangsterů dostává speciální náboj. Poirier odhalil, jaké speciality se dočkáme

UFC 291 ze Salt Lake City nabídne epický střet dvou lehkých vah, které si už teď slibují, že se setkají uprostřed klece a předvedou to nejlepší, co jejich schopnosti dovedou. 

Válka gangsterů dostává speciální náboj. Poirier odhalil, jaké speciality se dočkáme

Co Justin Gaethje přišel do UFC, začal se podepisovat pod jeden výkon večera za druhým. Parádní štípanou předvedl například s Rafaelem Fizievem, kde dodržel své slovo a odhodlaně přijal každou ránu, která na něho letěla.

Jelikož si diváci tento brutální styl zápasu užili, slíbil jim Gaethje, že bude usilovat o podobný průběh i v duelu s Dustinem Poirierem. A svého soupeře se zeptal, zdali to cítí stejně. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat.

„Slyšel jsem, co Justin říkal, a musím ho potěšit. Já sám jsem nic jiného ani neočekával. Přijdeme do klece a ukážeme, kdo z nás dvou je lepší boxer a kdo déle vydrží. Bude to jako srážka dvou náklaďáků!“ lákal skrze obrazovky BT Sport Dustin Poirier na svůj duel.

„Vím, že je Justin dobrý bojovník, jeho údery jsou mnohdy nečitelné. Takže ačkoliv věřím, že jsem lepší, tak musím být velmi ostražitý. V našem agresivním stylu může jeden úder rozhodnout o všem,“ je si Poirier dobře vědom.

UFC 291 nám odstartuje již 30. července, což je prakticky za rohem. Bude to druhý velký číslovaný turnaj v tomto měsíci. Ten první obstaral Alexander Volkanovski, který přemohl Yaira Rodrigueze.