Jake Paul hodnotí svého příštího soupeře Natea Diaze. Po skalpu Silvy o svých dovednostech nepochybuje

Jake Paul je známý bijec MMA veteránů. Porazil Tyrona Woodleyho, Benda Askrena, Andersona Silvu a teď si brousí zuby na Natea Diaze. O své výhře opět nepochybuje.

Jake Paul hodnotí svého příštího soupeře Natea Diaze. Po skalpu Silvy o svých dovednostech nepochybuje

Anderson Silva byl údajně nejtěžší překážkou, kterou Jake Paul mohl na své pouti potkat. Všechny ostatní budou jen hračka, včetně takového Natea Diaze.

Co přemohl brazilskou legendu MMA, musel se Jake Paul veřejně pochválit. „Teď museli všichni kritici zmlknout. Porazil jsem člověka, který v bojových sportech dokázal možné i nemožné. Je to pro mě hrozně obrovský úspěch, který ukázal, co jsem zač,“ chválil se americký mladík, který se už ani tak nepovažuje za YouTubera jako za profesionálního boxera.

„Anderson Silva v boxu porazil velikána, jako je Chavez Jr. Já zase porazil Andersona, což jednoznačně znamená, že tu nejsem náhodou. Dokonce jsem v oficiálním žebříčku WBC, a když budu chtít, zanedlouho se dostanu k bitvě o titul. Prostě jde vše jako po másle,“ usmíval se v intreview pro iFL TV.

Teď chce ovšem přednostně zápas s Natem Diazem. „Co jsem porazil jednoho z historicky nejlepších MMA bojovníků všech dob, po něm už mohou přijít jen snadní soupeři. Nate Diaz bude oproti tomu naprostá hračka,“ mne si Paul ruce s ohledem na soupeře, kterému bude čelit 5. srpna.

„Nevím, co mi může udělat. Je pomalý, čitelný, neumí hýbat hlavou a inkasuje moc ran. Možná má nějaké zkušenosti z jiu jitsu nebo ulice, ale to proti mně nepoužije. Box je úplně jiný sport a tam ho seřežu jako psa,“ pověděl Jake s tím, že ani nějaká taktická příprava pro něho nebude potřeba. Kvalitami se řadí na mnohem vyšší úroveň.