Že by ještě nebyl všem dnům konec? Kanadská MMA legenda mluví o návratu. A nejedná se o vtip

Slavný Kanaďan Georges St.Pierre byl naposledy v akci k vidění v listopadu roku 2017, když přemohl Michaela Bispinga. Potom ale i kvůli přetrvávajícím zdravotním potížím odešel do důchodu, ovšem slíbil, že se jednou vrátí. Tento slib nikdy nedodržel. 

Že by ještě nebyl všem dnům konec? Kanadská MMA legenda mluví o návratu. A nejedná se o vtip

GSP sice oficiálně už šest let nebojoval, ale pořád měl platnou smlouvu s UFC. Tato skutečnost ho limitovala v tom, že kdyby se jednou vrátil, muselo by se tak stát pouze pod křídly jeho zaměstnavatele, který s ním odmítal přetrhat pracovní pouto. Tedy až doposud.

„Konečně jsem volný!“ zasmál se GSP v interview pro MMA Fighting. „Na nic si nestěžuju, jsem vděčný za vše, co pro mě UFC kdy udělalo, ale nyní si mohu klidně a beztrestně dát takový boxerský zápas, kdybych na něj měl náladu,“ nastiňoval, kam směrují jeho úmysly.

„Je mi čtyřicet dva let, na nějakou vrcholnou formu MMA asi už nemám, ale nějaký ryze grapplingový nebo boxerský souboj bych si klidně dal. Věřím, že počínaje touto chvíli započala má nová éra. Jsem svobodný bojovník a mohu se svobodně rozhodovat. Bojovým sportům jsem ještě neřekl definitivní sbohem!“ usmíval se. 

Na jednu stranu musí mít fanoušci radost, GSP se evidentně vrátí zpátky. Na druhou stranu se ale můžeme obávat, aby Georges nedopadl jako takový Tyron Woodley, kterého dvakrát znemožnil YouTuber Jake Paul.

Každý by měl cítit, na co ještě má a kdy je nejlepší přestat. Georges si očividně chce na stará kolena střihnout ještě jednu bojovou etapu, než mu zazvoní zvonec. Bude na to ale ještě doopravdy mít? Inu, nechme se překvapit.