Uznání, které se cení. Anderson Silva přiznal pravdu o Jakeu Paulovi

Anderson Silva býval šampionem střední váhy UFC a dodnes je mnohými považován za jednoho z nejlepších MMA bojovníků všech dob. V boxerském ringu nestačil ovšem na „pouhého YouTubera“.

Uznání, které se cení. Anderson Silva přiznal pravdu o Jakeu Paulovi

Jak se sám dnes už osmačtyřicetiletý bojovník nechal slyšet, této drsné zábavě se nevěnuje už tak kvůli sobě, jako to dělá kvůli fanouškům. A právě jim se snažil doručit další kvalitní show v podobě bitvy proti Jakeu Paulovi, na kterého si údajně před zápasem velmi věřil. Realita ovšem nebyla taková, jak se domníval.

„Vím, že si v bojových sportech už nemusím nic dokazovat, ale to ještě neznamená, že nechci vyhrávat. Proti Jakeovi jsem ze sebe vydal to nejlepší, ale ani to bohužel nestačilo,“ promluvil Silva pro iD Boxing.

„Hlavním důvodem mé prohry není chybná strategie, ta byla dobrá. Problém je v tom, že byl můj oponent mnohem lepší, než jsem byl já. Nedovolil mi hrát moji hru. Zcela upřímně vám říkám, že se mi díky jeho skvělému pohybu nedařilo najít správný distanc. Nedokázal jsem se chytit a zaslouženě jsem prohrál,“ přiznával.

Žádost o odvetu? „Nejsem jako mí předchůdci, že bych hned Jakea žádal o odvetu. Samozřejmě bych ji uvítal, ale netrvám na ní. Počkejme si a uvidíme, co se stane,“ líčil.

„Vím, že jsem byl přeboxován lepším soupeřem a že na Jakea v boxu možná nemám. V kickboxu bych měl více možností, ale v boxu je to opravdu kvalitní soupeř,“ vzdával Silva hold svému přemožiteli, který se zanedlouho střetne s dalším UFC veteránem, a sice Natem Diazem.