Bitva, která vstoupí do dějin MMA, ale také pošle poraženého do důchodu. V UFC bude opět veselo

Žádná éra netrvá věčně a nejinak tomu je i u Justina Gaethjeho s Dustinem Poirierem, kteří svoji atraktivitu brzy prodají možná naposledy.

Bitva, která vstoupí do dějin MMA, ale také pošle poraženého do důchodu. V UFC bude opět veselo

Oba bojovníci sice nejsou v nějakém vysokém důchodovém věku, ale zato ani jeden z nich nechce přesluhovat. Protože do svých bojů dávají 110 %, tak jim všechny ty zápasy více berou, než dávají.

Justin Gaethje již oficiálně přiznal, že je na své poslední titulové misi, na které jej jedna prostá prohra může poslat do důchodu. Totéž nicméně naznačuje i sám Dustin Poirier, a tak je zřejmé, že když se tyto dvě elitní lehké váhy na turnaji UFC 291 střetnout proti sobě, tak jedna z nich skončí.

„Je to tak, chlapi. Všechny cesty jednou končí, ta má vede za titulem, anebo do zapomnění. Nechci se na to dívat nijak jinak. Buďto budu brát zlato, anebo nic. I tak jsem si svůj čas v UFC užil a jsem rád, že jsem tu byl,“ oznámil na předzápasové tiskové konferenci Gaethje, který pravidelně ve svých soubojích sbírá bonusy za nejlepší výkony večera.

„Titul je tím, na co myslím, ale pokud se tu najdou zápasy, které mi vynesou dobré peníze a naplní mě z té sportovní stránky, pak asi ještě chvíli zůstanu. Takové zápasy mi ale zajistí jen dva soupeři a jeden z nich už v UFC není,“ přihlásil se ke slovu Dustin Poirier.

„Nejsem z těch lidí, kteří by chtěli přesluhovat. Nechci bojovat do doby, než ucítím, že mi odchází síly. Nechci si nějak ublížit a nést následky. Ten konec je blízko,“ přiznával dodával proslulý americký Diamant.