Hasbulla vs. McGregor? Mezi malým mužem z Dagestánu a irskou MMA ikonou to opět vře

Internetová senzace a hvězda TikToku Hasbulla Magomedov si opět vyskakuje. Využívá přitom své nenávisti ke Conoru McGregorovi, na němž by si ráda pořádně smlsnula.

Hasbulla vs. McGregor? Mezi malým mužem z Dagestánu a irskou MMA ikonou to opět vře

Co svět pohltila pandemie koronaviru, trávili lidé více času na internetu, kde se proslavil i nynější čestný člen organizace UFC Hasbulla Magomedov alias „mini Khabib“. Ačkoliv trpí vzácnou růstovou poruchou a ačkoliv pochází z drsných dagestánských podmínek, dnes jej sledují a znají miliony lidí.

Videa, která tento dvacetiletý klučina sdílel na své sociální sítě, se častokrát týkala bojových témat. Kolikrát se v nich navážel do pověstného Conora McGregora. A jelikož je Khabib také Dagestánec a ten Conora uškrtil, otevíral si tento „mini Khabib“ pusu s tím, že on by Irovi udělal totéž.

Conor toho měl už v jednu chvíli dost, a tak Hasbullu označil za „výplod incestu“, se kterým by si rád zahrál fotbal. Tím si však jen vykopal hrob.

„Ano, viděl jsem, jak na mě McGregor reagoval,“ pronesl Hasbulla ve Full Send podcasut. „Má jediné štěstí, že to není můj soupeř, a tak se zmůže jen na podobné výhrůžky. Kdyby ale byl mým soupeřem, vymazal bych ho z povrchu zemského!“ slíbil.

Nyní se má Conor modlit, aby náhodou nezabloudil do míst, kde se bude Hasbulla nacházet. „Až ho potkám, já a on si spolu velmi vážně promluvíme. Můj bratr Khabib ho uškrtil, já bych mu provedl něco mnohem horšího,“ prohlásil odhodlaný mladík, který ve vzpřímeném postoji sahá do výšky pouhých 102 centimetrů.