Plat v Oktagonu? To je jiná písnička, jinde bych se tak dobře neměl, těší Apolla Silvu

Apollo Silva po zahraničním angažmá zakotvil opět v Oktagonu, kde podstoupil již dva zápasy. První vyhrál, druhý prohrál, ale pokaždé prý dostal královsky zaplaceno.

Plat v Oktagonu? To je jiná písnička, jinde bych se tak dobře neměl, těší Apolla Silvu

Apolla tuzemští příznivci dobře znají. Ještě předloni v květnu na domácí půdě bojoval s šampionem Davidem Kozmou, kterému v samotném závěru podlehl na body. Své zkušenosti, které mimo jiné čítají i angažmá v UFC, se následně pokusil prodat v americké PFL, kde opět prohrál na body.

Nyní tedy nastává okamžik pravdy. Pokud má mít sedmatřicetiletý fighter s brazilskými kořeny ve své kariéře ještě nějaké vrcholné cíle, potřebuje si nutně na konto připsat výhru. O to se pokusí znovu pod taktovkou Oktagonu, pod jehož křídly si účinkování zatím užívá. 

„Oktagon je obecně úžasná organizace a já jsem velice, že tam mohu zápasit a ukazovat fanouškům to, co umím. Mé schopnosti jsou různorodé. Co se liší, jsou výdělky! Ale myslím, že to, co jsem předvedl, byly skvělé zápasy a super zábava, takže se domnívám, že si za to ty slušné peníze také zasloužím dostávat,“ prozradil v živém streamu na svém Instagramu Silva, který tak vyzdvihl platovou politiku tuzemského MMA velikána.

Na oznámení nového soupeře zatím čeká, ale byl by rád, aby šlo o velké jméno, které by mu v tom návratu na vrchol velice pomohlo. 

„Rád bych takové soupeře, kteří mě vystřelí někam vzůru. Vím, že má forma v poslední době nebyla zrovna oslnivá, ale já se vrátím. Chci se vrátit. Vím, že toho mám světu ještě dost co nabídnout," myslí si uznávaný veterán, jehož série čítá pouhé dvě výhry z posledních osmi zápasů.