Joshua je zpět! hlásí manažer. A má proti sobě velkého soupeře

Anthony Joshua svůj návrat přeci jenom uspěchá a už v srpnu se postaví před domácí publikum ve velice vyhlížené bitvě.

Joshua je zpět! hlásí manažer. A má proti sobě velkého soupeře

Původně „AJ“ hlásil, že jeho soupeřem bude Deontay Wilder, což mimochodem pořád platí, nicméně tato dvojice se spolu domluvila až na konec roku. Ještě předtím si watfordský boxer rozhodl dát jeden zahřívací zápas.

„Anthony Joshua podepsal smlouvu na souboj s Dillianem Whytem. Z naší strany je to hotová záležitost. Nelíbí se mi sice, že jsme tam nezahrnuli doložku o odvetě, ale i tak věřím Anthonymu, který tvrdí, že Dilliana ukončí před limitem,“ sdělil promotér Eddie Hearn pro britskou stanici Sky Sports.

„Duel s Deontayem Wilderem pořád platí, jen to zařizuje Saúdská Arábie a ta hodlá na konci roku uspořádat velký turnaj těch nejlepších boxerů v těžké váze. V této chvíli se o tom nebudu více bavit, protože před sebou máme velký úkol. Musíme porazit Whytea,“ dodal Hearn.

Anthony Joshua tedy všechny své fanoušky překvapil. Většinu z nich určitě mile, jelikož jim doručí kvalitní show a kvalitního soupeře. Takového, kterého před osmi lety v roce 2015 už jednou porazil, ale Dillian Whyte se stále řadí mezi extra třídu, se kterou se prostě musí počítat.

Dodáme si jen, že stále čekáme na oficiální potvrzení této bitvy. Eddie Hearn ovšem ujistil, že by její realizaci nic nemělo zabránit. Její oznámení prakticky klepe na dveře.