Kamaru Usman není člověk, kterého bych se bál, řekl McGregor a odhalil na bývalého šampiona taktiku

Conor McGregor opět mluví o svém návratu, ačkoli se ještě nezapojil do povinného testování organizace USADA. Tentokrát však hodil svým očkem po bývalém šampionovi Kamaru Usmanovi. 

Kamaru Usman není člověk, kterého bych se bál, řekl McGregor a odhalil na bývalého šampiona taktiku

V současné chvíli je velterovým šampionem Leon Edwards, kterého ovšem někdy na podzim bude čekat povinná obhajoba s Colbym Covingtonem. Papírové předpoklady budou nepochybně na straně vyzývatele, který touží po tom stát se králem této divize. Doposud mu to však nevycházelo.

Kdyby vše šlo dobře, dal by si Conor McGregor zápas s Michaelem Chandlerem, jak se původně domlouvalo, a následně by vyhlížel buďto Kamaru Usmana, anebo rovnou titul. Zde už ale nastává opravdu vysoká pravděpodobnost, že se střetne s nějakým ryzím a velice pokročilým wrestlerem, kteří mohou být jeho kryptonitem... Nebo snad ne? 

"Pokud jsem ve formě, tak mohu porazit naprosto kohokoliv. A já teď měl hodně času na to, abych se připravil a doladil svoje nedostatky. Vy to možná nevidíte, ale já to na sobě cítím. Tyhle věci se odehrávají za oponou a já se nemůžu dočkat, až je ukážu v praxi," pronesl slavný Ir. 

Postupně se tak dostal až k Usmanovi. "Kamaru mým směrem vedl nějaké nemístné řeči. Nemyslete si, že mi ty provokace unikaly, všechny jsem se slyšel, a proto se těším, až nadejde den zúčtování. Nejenže se stanu vládcem divize, které on dříve dělal šampiona, ale navíc porazím i jeho!" překvapoval McGregor svým sebevědomím. 

Jak se někdo jako Usman dá ovšem porazit? "Ve skutečnosti poměrně snadno. Co on jako do této hry přináší? Jeho styl boje vůbec neuznávám. Je velice čitelný, chybí mu jakýkoliv moment překvapení a k tomu všemu je ještě hrozně nudný. Stačí mi pár sekund v postoji. Když se mnou půjde do několika výměn, bude KO. Jsem o tom pevně přesvědčený," řekl McGregor pro Yahoo Sports.