UFC legenda nabídla názor, kdo a proč je nejvíce dominantním MMA bojovníkem všech dob

Jon Jones, Georges St.Pierre, Anderson Silva, Demetrious Johnson, Khabib Nurmagomedov a mnozí další. MMA ve své relativně krátké existenci vyprodukovalo již mnoho speciálních bojovníků, který z nich je ale úplně nejlepší? 

UFC legenda nabídla názor, kdo a proč je nejvíce dominantním MMA bojovníkem všech dob

Ke slovu se proto přihlásil veterán Chael Sonnen, který tak učinil ve svém pravidelném podcastu. Téma bylo jednoduché: Kdo je tím absolutním GOAT ve sportu? Prsty mnohých fanoušků ukazují jasně na Jona Jonese, ale tento vysloužilý bojovník měl úplně jiného favorita.

"Nejvíce dominantním zápasníkem je dle mého Khabib Nurmagomedov. A to nejen v jeho éře, ale podle mě i v celé éře MMA. Nikdo by se na něho nechytal," myslí si bývalý titulový vyzývatel ze střední váhy UFC, kde předvedl pekelné bitvy proti Andersonu Silvovi. 

"Jon Jones, Georges St.Pierre, Demetrious Johnson a mnozí další se sice zapsali do historie, ale některé výhry získali se štěstím. Nebyli tak dominantní, jak byste od nich očekávali. To Khabib je úplně jiný příběh, ten kluk ztratil sotva jedno kolo za celou svoji kariéru," poukazoval Sonnen. 

"Pokud jste takhle dominantní ve všech zápasech, znamená to, že jste ten absolutně nejlepší. Takový je můj úhel pohledu. Pokud nad svými soupeři dominujete zápas co zápas a kolo co kolo, není zde prostor pro zlepšení. Vy jste ten GOAT," chválil vysloužilého ruského Orla. 

Kritici mají jistě o čem diskutovat, protože všichni vidí za toho nejlepšího Jona Jonese, ale takhle to už prostě chodí. Všichni přispívají svým vlastním názorem a Chael možná někomu otevřel oči nebo nasadil brouka do hlavy.